Anmeldelse

Aggressive Inline

Aggressive Inline, ordet høres tøft ut, ikke sant? Det vi nå skal prøve å finne ut er om spillet er like tøft. Store baner, god grafikk, musikk, masse humor og morsomme oppdrag i hver bane er det som brukes for å lokke deg til å kjøpe dette spillet, men holder det mål? Det spørs selvsagt hvilke typer spill du liker eller om du syns det er gøy å gå på inline skøyter.

Side 1
Side 2
Side 3

Karakterene
De karakterene du finner i spillet er ekte personer som blader på proffnivå og hver enkelt har sin egen stil og personlighet som du finner igjen i spillet. Her har utviklerne vært litt rause med Tomb Raider-stilen og de kvinnelige karakterene kunne vært litt mer jordnære på akkurat den biten. Det er ganske enkelt alt for mye sprett i dem. Ellers er det bra detaljer på modellene og hvis du er som meg finner du deg nok fort en favoritt blant disse.

Noen plasser er lydene svært misvisende som når du f.eks. grinder veldig sakte og fortsatt høres ut som du suser avgårde. Dette har noe med måten spillet finner ut hvilken lyd det skal spille av å gjøre. Er du i kontakt med tre har dette sin lyd, mens metall har en annen lyd. Når det gjøres slik sier det seg selv at det fort kan høres dumt ut. Musikken derimot er mye bedre. Du har en liste over lydspor som du inne i spille kan velge fra og her er det masse typisk skate og blade-musikk, men dårlig med andre musikktyper. Dette blir neppe et problem, da folk som liker denne typen spill vanligvis også liker den tilsvarende musikken.

Det er mange moduser å velge mellom i multiplayer. Du har blant annet 21, som betyr akkurat det. Du skal få tak i kort å samle sammen til du har en verdi nærmest mulig 21. Akkurat som i kortspillet med samme navn. Høyeste poengsum totalt og høyeste poengsum for et triks, eller sammenhengende triks "kombo" er andre alternativer. Dette er ting du kan sitte i mange timer med og det er farlig vanedannende.

Konklusjon
Et morsomt spill med store baner, masse ting å oppdage, nok utfordring og bra multiplayer som du lett blir avhengig av. Grafikken er fin å se på og du har nok av musikk å spille mens du blader rundt på en flyplass, museum, filmstudio, fornøyelsespark eller kanskje en havn? Valget er ditt og oppdragene er mange så dette er ikke gjort unna i en håndvending.

Side 1
Side 2
Side 3

Siste fra forsiden