Command & Conquer 3 til Xbox 360?

Ryktene vil ha det til at Command & Conquer 3 kommer til Xbox 360.

Den nyeste podcasten til Gaming Steve (Stephen Glicker) inneholder et intervju med Louis Castle, som er en av toppene i EA sitt Los Angeles-studio. I den forbindelse snakket Glicker om Command & Conquer 3, og hevdet at spillet ville komme til Xbox 360, og at utviklerne bruker 360-versjonen av Battle for Middle Earth 2 som et springbrett for Command & Conquer 3.

Det er imidlertid viktig å få med seg at Louis Castle ikke ville røpe noe om eventuelle prosjekter utenom de som allerede er kunngjort, nemlig Xbox 360-versjonen av Battle for Middle Earth 2 og Command & Conquer 3 for PC. Han fortalte riktignok at studioet jobber med prototyper av ikke-navngitte sanntidsstrategispill for 360, men alle uttalelser om C&C 3 for Xbox 360 stammer fra Glicker.

Det er med andre ord ikke riktig at Castle har bekreftet en Xbox 360-versjon av Command & Conquer 3, slik enkelte nettsteder hevder. Det er likevel langt fra usannsynlig at spillet kommer til Xbox 360, spesielt hvis Battle for Middle Earth 2 blir en suksess på plattformen. Glicker er dessuten en svært respektert person med mange kontakter i industrien, og det er godt mulig han har informasjon vi ikke har tilgang til.

Siste fra forsiden