Anmeldelse

Gamer.no ser på spillåret 2003

Året 2003 har vært et flott år for spillindustrien, og Gamer.no ønsker derfor å se over de spillene våre anmeldere synes var best. Derfor har vi laget en kompilasjon av alle de spillene som har fått de gjeve karakterene 9 og 10 – hvilke kun gis til de beste spillene som svarer til betegnelsen ”klassiker”. I denne anledingen tar vi også en rask oversikt over spillåret 2003 generelt, samt Gamer.no sin plass i det hele.

Side 1
Side 2
Side 3
Side 4
Side 5
Side 6
Side 7
Side 8
Side 9
Racing Evoluzione (Xbox)
Anmeldt 11. februar, 2003

I de fleste bilspill er du låst til å velge mellom et lite utvalg fete sportsbiler, for så å kjøre om kapp med tilsvarende fete biler. I andre spill skal du bygge deg opp fra bunnen av. Du starter ofte med en "løen" liten småbil, og tjener penger slik at du sakte, men sikkert kan utvide stallen din. I Racing Evoluzione kombineres flere av disse elementene, noe som gir en spennende ny vri på det hele. Start opp med din egen lille garasje, hvor du utvikler den ultimate doningen og går inn i bransjen som ledende bilprodusent. Målet ditt er å bygge opp ryktet til firmaet ditt ved å konkurrere mot andre sportsbiler.

 
Gamer.no gav Racing Evoluzione 9/10.
Trykk her for mer informasjon om spillet!


Resident Evil Zero (GC)
Anmeldt 19. mars, 2003

Femte, men først. Slik kan en beskrive dette skrekkelige spillet som strider mot alt det KrF, Kirken og Laila Dåvøy står for. Vi snakker fremdeles om mennesker i aktiv forråtnelse, ansikter fylt med dødsangst, glattslikkede helter og heltinner i kamp mot dødsrikets legioner, og dødelige skudd i natten. Vi snakker naturligvis om Resident Evil Zero - Capcoms femte tilskudd i Resident Evil-serien som startet i 1996. Capcom har med Resident Evil Zero valgt å gå tilbake til nullpunktet, og ta for seg handlingene i historien som utspiller seg før hendelsene i det første spillet. Med andre ord en prolog som skal etablere bakgrunnshistorien for serien, og kanskje hjelpe å gi mer klarhet i hvordan ting er som de er.

 
Gamer.no gav Resident Evil Zero 9/10.
Trykk her for mer informasjon om spillet!


Metroid Prime (GC)
Anmeldt 24. mars, 2003

Klassikeren Metroid er tilbake, og denne gang på GameCube. Den kjente og kjære Samus blir bedt om å undersøke rompiratenes aktiviteter på Tallon IV, og eventyret starter da hun entrer et mystisk romskip. Utforsk de mange forskjellige verdenene på Tallon IV, og oppdag de mange hemmelighetene som skjuler seg her. Det finnes mange kjente våpen her, så vel som noen som er helt nye. Opplev det hele for første gang fra førstepersons synsvinkel. Nye drakter gir Samus muligheten til å skaffe seg mange nye evner. Det er av største viktighet at du velger riktig våpen til riktig situasjon. Samus kommer til å trenge alt hun kan oppdrive av våpen og evner, dersom hun skal overleve Tallon IV.

 
Gamer.no gav Metroid Prime 10/10.
Trykk her for mer informasjon om spillet!


Panzer Dragoon Orta (Xbox)
Anmeldt 2. mai, 2003

Ingen kan vel egentlig si de hater drager. Dette vet Sega, skaperne av den populære Panzer Dragoon-serien. Det siste spillet i serien introduserer deg for Orta, en ung jente som snart befinner seg på ryggen av en enorm drage. Panzer Dragoon Orta er kanskje et av de mest forsegjorte spillene til Xbox, like nydelig å se på, som det er gøy å spille. Ti intense brett, og mange opplåsbare bonuser, inkludert det originale Panzer Dragoon-spillet, er hva Sega tilbyr deg i sin siste kreasjon. I tillegg har dragen din tre ulike drage-former å skifte mellom, som alle har sine spesialområder. Om du må ha tungt artilleri, eller en drage som kan fly raskt og presist, så er alt bare et knappetrykk unna.

 
Gamer.no gav Panzer Dragoon Orta 9/10.
Trykk her for mer informasjon om spillet!
Side 1
Side 2
Side 3
Side 4
Side 5
Side 6
Side 7
Side 8
Side 9

Siste fra forsiden