Anmeldelse

Gamer.no ser på spillåret 2003

Året 2003 har vært et flott år for spillindustrien, og Gamer.no ønsker derfor å se over de spillene våre anmeldere synes var best. Derfor har vi laget en kompilasjon av alle de spillene som har fått de gjeve karakterene 9 og 10 – hvilke kun gis til de beste spillene som svarer til betegnelsen ”klassiker”. I denne anledingen tar vi også en rask oversikt over spillåret 2003 generelt, samt Gamer.no sin plass i det hele.

Side 1
Side 2
Side 3
Side 4
Side 5
Side 6
Side 7
Side 8
Side 9
The Legend of Zelda: The Wind Waker (GC)
Anmeldt 3. mai, 2003

Det var en gang et eventyr. Og som så mange andre eventyr, begynte det hele med en liten gutt og hans drømmende øyne. Ut mot havet, ut mot friheten - ut mot legendene. Med gult hår og et hjerte av gull, hadde han funnet seg godt til rette på den lille øya der han bodde sammen med sin gamle, kanskje noe tullete bestemor, og hans lille, søte søster. Det siste Legend of Zelda-eventyret begynner med at unge Link lever fredelig på den lille øya. En dag blir han vitne til at et stort monster av en fugl griper tak i hans lillesøster og flyr av gårde med henne. Dette kan han selvsagt ikke finne seg i, og vår heltemodige venn begir seg ut i det ukjente for å redde henne.

 
Gamer.no gav The Legend of Zelda: The Wind Waker 10/10.
Trykk her for mer informasjon om spillet!


PlanetSide (PC)
Anmeldt 10. juni, 2003

PlanetSide kommer fra de samme utviklerene som står bak EverQuest, og som forventet er det ikke småtterier vi får servert. PlanetSide er et massivt onlinespill der det er hektisk action som står i fokus. Det er din oppgave å finne din plass i verdenen ved navn Auraxis. Om du vil springe på bakken blandt infanteriet, eller fly et transportskip er det ditt valg. Slutt deg til et lag, og stig i rankene etter hvert som du utfører oppdrag. Etter hvert som du blir mer respektert kan du også få tillgang på bedre våpen. Hva du vil gjøre er opp til deg, angripe et annet lag, beskytte en transport, eller erobre nye territorium.

 
Gamer.no gav PlanetSide 9/10.
Trykk her for mer informasjon om spillet!


Grand Theft Auto: Vice City (PC)
Anmeldt 16. juni, 2003

Etterfølgeren til det enormt populære Grand Theft Auto 3 setter handlingen til åttitallets Vice City, en fiktiv by som minner om Miami, slik den ble presentert i den kjente detektivserien Miami Vice. Dette spillet inneholder mer av alt det som gjorde GTA 3 til den suksessen det ble, og gameplayet er det vi allerede kjenner fra forgjengeren. Nye muligheter inkluderer blant annet sjansen til å kjøre motorsykkel og fly helikopter, samt muligheten til å tjene penger ved å drive alt fra iskremfabrikker til strippeklubber. Karakterene i Vice City spilles av kjente skuespillere, som Ray Liotta og Burt Reynolds. Det er ikke ofte så mange store navn fra musikk- og filmverdenen kommer sammen i ett enkelt spill.

 
Gamer.no gav Grand Theft Auto: Vice City 9/10.
Trykk her for mer informasjon om spillet!


WarCraft III: The Frozen Throne (PC)
Anmeldt 8. juli, 2003

I tråd med god Blizzard-tradisjon for tilleggspakker tilbyr Warcraft III: The Frozen Throne publikum et massivt nytt kapittel i den episke sagaen. I én-spillerkampanjen besøker du igjen det krigsherjede Azeroth. Flere måneder har gått siden Archimonde og the Burning Legion ble knust ved slaget om Mount Hyjal. Likevel er en ny trussel på vei. Den onde og udøde Kong Ner’zhul har blitt sperret inne i isbreen Icecrown, dypt inne på det arktiske kontinentet Northrend. Selv om den tidligere orkeshamanen mangler fysisk form lever sjelen hans evig videre og leter etter en måte å unnslippe dette fengselet. Både nattalven Illidan og den forræderske ridderen Arthas leter ette isbreen og kraften den skjuler. Spilleren må kjempe seg gjennom ukjent land og bekjempe nye fiender for å avsløre de onde planene, og redde Azeroth fra mørkets krefter.

 
Gamer.no gav WarCraft III: The Frozen Throne 9/10.
Trykk her for mer informasjon om spillet!
Side 1
Side 2
Side 3
Side 4
Side 5
Side 6
Side 7
Side 8
Side 9

Siste fra forsiden