Anmeldelse

Gamer.no ser på spillåret 2003

Året 2003 har vært et flott år for spillindustrien, og Gamer.no ønsker derfor å se over de spillene våre anmeldere synes var best. Derfor har vi laget en kompilasjon av alle de spillene som har fått de gjeve karakterene 9 og 10 – hvilke kun gis til de beste spillene som svarer til betegnelsen ”klassiker”. I denne anledingen tar vi også en rask oversikt over spillåret 2003 generelt, samt Gamer.no sin plass i det hele.

Side 1
Side 2
Side 3
Side 4
Side 5
Side 6
Side 7
Side 8
Side 9
F1 Challenge 99-02 (PC)
Anmeldt 30. juli, 2003

F1 Challenge 99-02 er offisiellt lisensiert av Formula One Administration og er det eneste F1-spillet som tilbyr fire komplette sesonger med racingaction. Hvilket betyr 14 team, 44 ulike kjøretøyer, 34 førere og 17 av de verdens mest kjente baner i nøyaktig gjengivelse. Dette er en simulator, fullt ut, og er samtidig etterfølgeren til F1 2002, som har samlet en hærskare av tilhengere, både for sin egen del og på grunn av alle modifikasjonene. EA Sports har fornuftig nok tatt vare på forgjengerens styrker, og resultatet er en finslipt utgave uten de store nyhetene. Den største overraskelsen er kanskje at spillet ikke fokuserer på en ny sesong, men i stedet tar for seg fire tidligere sesonger.

 
Gamer.no gav F1 Challenge 99-02 9/10.
Trykk her for mer informasjon om spillet!


Colin McRae 04 (Xbox)
Anmeldt 5. oktober, 2003

Colin McRae Rally 04 gjennoppliver den kjente rally-serien med mer av det samme gamle, gode gameplayet. Her skal spillere ta del i raske og skitne rally-løp, hvor spillet kaster mot deg realistiske miljøer og biler som oppfører seg mer realistisk enn du kanskje kunne ønske. Her finner du nye mesterskap, og single- og multiplayer-modus. Her kan du også teste og vinne unike bildeler som skal hjelpe deg på veien til suksess. Colin McRae Rally 04 utvikles av det anerkjente teamet hos Codemasters, som har vært ansvarlig for hele seriens unike suksess. Spillet tilbyr en avansert grafikkmotor som rendrer imponerende miljøer, spredt rundt i de mange internasjonale banene. ”Replay”-kameraet har blitt endret slik at det nå ser enda mer dramatisk ut, og får en enda tøffere TV-følelse.

 
Gamer.no gav Colin McRae 04 9/10.
Trykk her for mer informasjon om spillet!


Madden NFL 2004 (PC/PS2)
Anmeldt 7. oktober, 2003

Dette er et sportsspill som omhandler amerikansk fotball, og inkluderer alle aspektene som hører med til sporten. Du kan holde deg på sidelinjen og styre lagets økonomi, mannskap og treningsøkter. Du kan kaste deg ut i kampens hete, og se om du takler å ta de riktige avgjørelsene til nøyaktig riktig tidspunkt. Det er selvfølgelig også mulig å gjøre begge deler, og ta full kontroll over hele sporten. Hovedfokuset ligger på nydelig grafikk og genuin spillutførelse. Madden er kjent som kongen av sportsbaserte spill, og utvikler seg kontinuerlig fra år til år. Trekløveret Al Michaels, Melissa Stark og selvfølgelig også den tidligere proffspilleren John Madden kommenterer spillet.

 
Gamer.no gav Madden NFL 2004 9/10.
Trykk her for mer informasjon om spillet!


Dark Chronicle (PS2)
Anmeldt 7. oktober, 2003

Dark Chronicle er oppfølgeren til Dark Cloud, ett at de første eventyrspillene til PlayStation 2. For mange er det en klassiker med sine tilfeldige labyrinter og kreativiteten du kan putte inn i bygging av byer. Historien her fortsetter ikke der forgjengeren slapp. Maximillian, eller Max, er uvitende hovedpersonen i en historie som kommer til å forandre både hans og andres liv. Det hele begynner med en billett. Billetten er til sirkuset som for tiden er i byen, men som vi etter hvert har blitt vant med går ikke ting helt som forventet. Han får tilbake billetten, men da han kommer inn i sirkuset begynner det å skje ting. Etter hvert som du beveger deg gjennom Dark Chronicle samler du samme ulike deler som verdenen er satt sammen av. Georama-systemet gir deg kraft til å sette delene sammen til en verden du mener passer. I tillegg er Dark Chronicle er fylt med elementer som kan brukes for å lage dine egne oppfinnelser.

 
Gamer.no gav Dark Chronicle 10/10.
Trykk her for mer informasjon om spillet!
Side 1
Side 2
Side 3
Side 4
Side 5
Side 6
Side 7
Side 8
Side 9

Siste fra forsiden