Anmeldelse

Gamer.no ser på spillåret 2003

Året 2003 har vært et flott år for spillindustrien, og Gamer.no ønsker derfor å se over de spillene våre anmeldere synes var best. Derfor har vi laget en kompilasjon av alle de spillene som har fått de gjeve karakterene 9 og 10 – hvilke kun gis til de beste spillene som svarer til betegnelsen ”klassiker”. I denne anledingen tar vi også en rask oversikt over spillåret 2003 generelt, samt Gamer.no sin plass i det hele.

Side 1
Side 2
Side 3
Side 4
Side 5
Side 6
Side 7
Side 8
Side 9
Patrician III (PC)
Anmeldt 26. november, 2003

Patrician III er en handelssimulasjon hvor handlingen foregår i hansatidens Europa. Som ung og lovende seilskuteeier er målet ditt å skaffe både finansiell og politisk makt. Du kan selv velge hvordan du vil nå dette målet, og spillet inneholder mange måter å tjene seg søkkrik på. Du kan kjøpe og selge varer på det dynamiske markedet, bygge dine egne virksomheter, og til og med heise "jolly roger" og bli sjørøver. Patrician III inneholder syv enkeltoppdrag (kampanjer), men det hovedpoenget med spillet er fritt spillmodusen, der du selv kan skreddersy vanskelighetsgraden og målene for spillet. Spillet inneholder også mulighet for å spille mot venner på samme datamaskin i turbasert modus eller over Internett i sanntid. I tillegg følger det med en editor som lar deg redigere spillverdenen etter dine ønsker.

 
Gamer.no gav Patrician III 9/10.
Trykk her for mer informasjon om spillet!


Amped 2 (Xbox)
Anmeldt 26. november, 2003

Når Xbox ble sluppet for ett og et halvt år siden var Amped et av spillene som ble lansert sammen med maskinen. Her hadde du akkurat den samme friheten som i en virkelig bakke og stilen var, om ikke akkurat realistisk, helt annerledes enn andre spill på markedet. I Amped 2 har de enorme anleggene blitt enda større. Her har det blitt brukt sattelittkart, topografiske kart og haugevis med timer. Spillet vil ha mye likt med det første, men noen forbedringer har blitt gjort. Oppdragene blitt forandret .Det er ikke lenge slik at alt skal gjøres hundre prosent for å komme seg gjennom spillet. Spillet vil ha støtte for Xbox Live.

 
Gamer.no gav Amped 2 9/10.
Trykk her for mer informasjon om spillet!


WRC 3 (PS2)
Anmeldt 1. desember, 2003

Det tredje spillet i den kritikerroste serien fra Evolution Studios gir deg nok en gang muligheten til å kaste deg ut i verdensmesterskapet i rally. Denne utgaven kan skilte med en ny grafikkmotor og selvfølgelig en oppgradering på bilfronten. De fleste detaljer er replisert ned til minste detalj og det skulle være mer enn nok med veibane å forsyne seg av blant de 126 spesialstrekkene i spillet. Serien kan skilte med å være de offisielle rallyspillene for WRC og tilbyr 14 ulike løp og 7 WRC-biler. Musikken i spillet kommer fra Primal Scream og for første gang tilbys også spillet med norsk lokalisasjon. Cato Menkerud (Henning Solbergs kartleser) er stemmen som vil lede deg igjennom spesialstrekkene, mens det er Hennings stemme som leder deg igjennom resten av spillet.

 
Gamer.no gav WRC 3 9/10.
Trykk her for mer informasjon om spillet!


Ratchet & Clank: Going Commando (PS2)
Anmeldt 5. desember, 2003

Hovedpersonene i plattformspillet som tok markedet og de fleste anmeldere med storm i 2002 er tilbake på nye eventyr. Årets utgave i serien byr på mer av det samme som gjorde den forrige utgaven unik og populær og gjør samtidig et forsøk på å forbedre plattformerfaringen ytterligere. Ratchet og Clank må nok en gang trå til som oppryddende superhelter i et eventyr som tar plass på godt over 20 ulike planeter. Godt krydret med humor, actionsekvenser og god gammeldags plattformspilling frister Insomniac nok en gang hoppehungrige spillere over hele verden. Det fantastiske arsenalet fra de første eventyret er selvfølgelig utvidet med nye, utrolige våpen og hjernen skal nok få et par enkle gåter å bryne seg på i løpet av spillets gang.

 
Gamer.no gav Ratchet & Clank: Going Commando 9/10.
Trykk her for mer informasjon om spillet!
Side 1
Side 2
Side 3
Side 4
Side 5
Side 6
Side 7
Side 8
Side 9

Siste fra forsiden