Gearbox advarer Borderlands 2-spillere

Du kan få lagrefilen din slettet om du spiller på nettet med «feil» folk.

Hvis du spiller Borderlands 2 via Xbox Live, har utvikler Gearbox en viktig melding til deg. I den senere tiden har enkelte spillere begynt å bruke en modifisert lagrefil. Denne gir dem tilgang på en Diablo 3-aktig «hardcore»-modus fra spillets utvikling, som ikke hadde blitt fjernet fra koden.

Problemet er bare at hvis en spiller som bruker denne modifiseringen spiller med andre spillere på nettet, kan lagrefilene til medspillerne bli korrupte og slettet.

– Nylig har noen brukere begynt å bryte retningslinjene til Xbox Live ved å bruke et eksternt verktøy til å ondsinnet ødelegge opplevelsen og sabotere legitime Borderlands 2-spilleres figurer, sier Gearbox-mann Chris Faylor på spillets forum.

Vær forsiktig når du spiller Borderlands 2 på nettet.
Vær forsiktig når du spiller Borderlands 2 på nettet.

Han forteller at selskapet har levert en oppdatering til spillet, som skal hindre dette i å skje, til Microsoft. Denne vil lanseres så raskt som mulig. I tillegg sier han at det er lett å unngå å bli rammet, hvis du tar noen forhåndsregler.

– Vi vil råde brukerne til alltid å velge «Save and Quit» fra pausemenyen mens figurene deres er i live. Hvis, etter at figuren din er død, du havner på hovedmenyen i spillet i stedet for å komme tilbake i selve spillet, bør du umiddelbart velge «Continue» for å fortsette å spille som denne figuren.

Han presiserer også at problemet kun gjelder Xbox 360-versjonen av spillet, og at du ikke trenger å tenke på dette om du spiller på PS3 eller PC. I tillegg anbefaler han folk å rapportere mistenkelig oppførsel på nettet til e-postadressen spotted@gearboxsoftware.com, og inkludere så mye info som mulig.

Les også: Anmeldelse: Borderlands 2
Les også: Piratene inntek Borderlands 2

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen