Konkurranse

Spillåret 2008 – festen fortsetter

Godt nytt spillår

Vi tar frem vår altoverskuende lupe og ser på noen av godbitene 2008 har å by på.

1: First page
2: New page
3: New page
4: New page

A Vampyre Story (PC)

Slippdato: 2. kvartal

A Vampyre Story handler om operasangerinnen Mona De La Fete og hvordan hun har blitt kidnappet av vampyren Shrowdy Von Kiefer. Spillet utvikles av Lucasarts-veteraner, og beskrives som et eventyrspill med klassisk grensesnitt og mye humor. Kanskje noe for de av oss som fortvilt venter på det neste Monkey Island?

Les også:– Et gotisk Monkey Island

Football Manager Live (PC)

Slippdato: 2. kvartal

De som ikke blåser av nok timer i Football Manager fra før, vil nå ha muligheten til å gjøre spillet til en livsstil. Football Manager Live lar deg ta kontroll over og utvikle en fotballklubb og kjempe i nettbaserte ligaer. Det skal bli spennende å se hvordan spillet utfolder seg, og om betegnelsen «fotballenke» skal få en helt ny betydning.

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (PlayStation 3)

Slippdato: 2. kvartal

Etter lang ventetid begynner det endelig å bli klart for avslutningen av historien om legendariske Snake. Spillverden holder pusten og håper at det etterlengtede fjerde og siste kapitlet i serien skal være så bra som det ser ut til. En gråhåret og alderdomstynget Snake gjør seg klar for et av årets aller største spill.

Les også
Stoler ikke på PC-markedet

Mario Kart (Wii)

Slippdato: 2. kvartal

Etter braksuksess i Super Mario Galaxy, kommer den lille rørleggeren i år ut med et av sine karakteristiske racingspill. Nyheter til Wii-versjonen er blant annet nettbasert flerspiller, samt et ratt som kontrolleren legges i for å styre doningen. Barnslig eller ikke, vi gleder oss til et gjensyn med denne knakende gode serien.

Tom Clancy’s EndWar (PlayStation 3, Xbox 360)

Slippdato: 2. kvartal

EndWar er noe så utradisjonelt som et strategispill utviklet ene og alene for konsoll. For å motvirke savnet av mus og tastatur kommer spillet med stemmekontroll, hvilket vil si at du skal kunne kommandere styrkene dine kun ved bruk av stemmen. Prosjektet er dristig og spennende, og det skal bli svært morsomt å se hvordan dette fungerer.

Les også:Vår sniktitt

Spore (PC)

Slippdato: 2. kvartal

Det meste SimCity- og The Sims-skaper Will Wright har tatt sine hender i, har blitt til gull. Spore er det nyeste strategispillet fra den populære spillskaperen, og handler om at du skal styre livet fra amøbe til sivilisasjon. Ambisjonene til Spore er å sette en ny standard for brukerskapt innhold, og hvis det går som vi håper, blir dette et av årets store PC-spill.

Les også:Vår sniktitt

Tom Clancy’s Splinter Cell: Conviction (PC, Xbox 360)

Slippdato: 2. kvartal

Den anerkjente spesialagenten Sam Fisher har havnet i trøbbel med makthaverne i Washington. Du styrer nå en skjeggete og rusten mann som minner mer om en uteligger enn en spesialagent, i hans jakt på de som har svertet hans gode navn og gjort han ettersøkt. Det femte kapittelet i serien tar en ny, uventet og frisk retning.

Les også:Vår sniktitt

LittleBigPlanet (PlayStation 3)

Slippdato: September

LittleBigPlanet er et svært søtt gåteløsningsspill som tar sikte på at man ved hjelp av samarbeid skal overvinne de utfordringene man møter på. Med et eget brettdesigningsverktøy, flerspillermuligheter og svært god grafikk, kan det veldig fort fortone seg som en av de morsomste spillopplevelsene i 2008. En av Sonys virkelig store kanoner i den pågående konsollkrigen.

Valve

Left 4 Dead (PC, Xbox 360)

Slippdato: 3. kvartal

Etter mange års suksess får utgivelser med Valves navn automatisk oppmerksomhet. Left 4 Dead utgis av Valve, og er et kooperativt actionspill hvor spillerne må hjelpe fire mennesker gjennom en verden infisert med zombier. Hver av de spillbare figurene har ulike egenskaper, og man må samarbeide for å unngå å bli tatt av hordene.

1: First page
2: New page
3: New page
4: New page

Siste fra forsiden