Counter-Strike: Source Windows

Counter-Strike: Source

  • 1. juni 2012 - 19:00
  • Counter-Strike: Source
  • Windows
  • 5v5
  • - 24 lag
  • Turneringen er deaktivert
  • Offisiell turnering
Turneringen er kansellert
  • Alle spillere må følge reglene som gjelder for alle turneringer på Gamer.no.
  • Regelsett for denne turneringen: Hellfragger.no: Counter-Strike: Source - 5v5
  • Hver kamp får sin egen side hvor begge parter kan rapportere inn resultatet. Både vinner og taper oppfordres til å gjøre dette, slik at gjennomføringen går raskere.

VIKTIG OPPDATERING 1. JUNI: TURNERINGEN ER UTSATT. MER INFORMASJON HER!

I samarbeid med Hellfragger.no arrangerer vi en lagbasert turnering i Counter-Strike: Source. Hvert lag stiller med fem spillere.

Viktig: Vi har satt en minimumsgrense på 12 lag i turneringen. Dersom antall påmeldte lag blir mindre enn 12 blir turneringen utsatt.

Gruppespill og utslagsrunder

Alle turneringskampene vil finne sted på nett fredag 1. juni og søndag 3. juni på Hellfragger.nos kampservere levert av Multigamer.no. Første kampdag vil bestå av gruppespill, slik at samtlige lag får spilt minst like mange kamper som det er lag i en gruppe. De to beste fra hver gruppe går videre til de doble utslagsrundene.

For å delta i turneringen må laget melde seg på via turneringssidene innen fredag 1. juni klokken 16:30. Laget må også betale en inngangssum på 100 kroner innen klokken 17:30 samme dag. Denne avgiften omgjøres til pengepremier. Se nederst for betalingsinformasjon.

Premiene denne gang kommer fra spillutstyrsprodusenten SteelSeries, og nettsidene Xplosiv.no, Gamer.no og Multigamer.no. De tre beste lagene i turneringen får:

1. plass: Fem SteelSeries Sensei spillmus, en Counter-Strike: Source-server med 11 plasser som kan disponeres i tre måneder og gratis trykk av t-skjorter for laget med motiv og budskap.

2. plass: Fem SteelSeries Siberia v2 USB 2.0-headsett (svarte), og en Counter-Strike: Source-server med 11 plasser som kan disponeres i en måned.

3. plass: Fem t-skjorter fra Gamer.no, og en Counter-Strike: Source-server med 11 plasser som kan disponeres i en måned.

Dette er tidsplanen

Fredag - gruppespillkamper:

16:30: Påmeldingsfrist.
17:00: Betalingsfrist.
17:30: Seedingprosess.
18:00: Seedings, grupper og fullstendig oppsett er publisert.

Kampoppsett for fredag:

18:30: Kamprunde 1
19:30: Kamprunde 2
20:30: Kamprunde 3
21:30: Kamprunde 4
22:30: Kamprunde 5

Kampoppsett søndag - utslagsrunder med vinnercup og tapercup:

17:00: Vinnercup - runde 1
18:00: Vinnercup - runde 2 + Tapercup - runde 1
19:00: Tapercup - runde 2
20:00: Vinnercup - runde 3 + Tapercup - runde 3
21:00: Tapercup - runde 4
22:00: Finale

Betaling av inngangsavgift

Lagleder må, etter å ha meldt laget på turneringen, sende en mail til Foreningen Battlefield sin kasserer daniel@battlefield.no. E-posten må inneholde lagnavn, og en oversikt over spillere og deres SteamID. Laglederen vil så få tilsendt en faktura.

Til toppen