– Xbox 360 slår PS3

Det uhyre viktige julesalget nærmer seg for spillindustrien, og Microsoft er klar til kamp. Selskapet tror det nylig annonserte priskuttet vil sikre at Xbox 360 slår PlayStation 3 komfortabelt når det gjelder salgstall.

Blir Xbox 360 Elite en slager denne høsten?
Blir Xbox 360 Elite en slager denne høsten?

– Hvis man ser på PS3, må en familien ut med mye penger for å skaffe en. Dessuten krever Sony at uerfarne spillere skal takle ting som Blu-Ray og trådløs spilling sånn helt uten videre, sier Microsofts markedsdirektør i Storbritannia, Dan Cornelius, til MVC.

Cornelius tror det enkle er det beste når det kommer til konsollsalg.

– Core-versjonen av Xbox 360 gjør det fortsatt godt, og et kutt i prisene vil gjøre at salget stiger ytterligere. Disse kundene liker det faktum at de ikke trenger å legge masse penger på bordet for teknologi de ikke trenger. Det betyr igjen at vi har tilgang på en kundebase Sony ikke kan nå med sin konsoll.

Markedsdirektøren er ikke i tvil om hvor du får mest for pengene, nå som Elite-versjonen av Xbox 360 snart er ute.

– Nå som Elite kommer på banen og vi kutter prisene blir gapet mellom valuta for pengene større og større i forholdet mellom 360 og PS3. Vi føler at vi er i en sterkere posisjon enn våre konkurrenter før juleperioden, avslutter Cornelius.

Sony PlayStation 3 60 GB

Microsoft Xbox 360 Premium

Microsoft Xbox 360 Elite

Kommentarer (110)

Forsiden akkurat nå

Til toppen