50 millioner Xbox Live-nedlastninger

Xbox Live har vært en stor suksess for Microsoft. Nå har de fortalt at gamere verden over har brukt over to milliarder timer på systemet (siden lanseringen i 2002), og at de har lastet ned over 50 millioner forskjellige ting (demoer, videoer, bilder, Live Arcade-spill og så videre).

Far Cry Instincts: Predator
Far Cry Instincts: Predator

Texas Hold 'em ble lansert i forrige uke (og var gratis i de to første dagene), og i de første 24 timene ble det lastet ned over 100 ganger i minuttet, noe som er en rekord for systemet. Forhåpentligvis inspirerer dette Microsoft til å gjøre lignende ting i fremtiden.

Nå har gamere nok en ting å laste ned fra Xbox Live, nemlig en demo av Far Cry Instincts: Predator. Dette spillet begynner å bli noen måneder, men er fortsatt svært lett å finne i butikkene, så om du har lurt litt på om det er noe for deg, har du nå en sjanse til å finne det ut.

Demoen er på 344 MB, og gir potensielle kjøpere et lite glimt av flerspillermodusen. Opp til 16 spillere får skyte hverandre i hjelp over nettet, og demoen kommer med fem ulike gameplaymoduser ("steal the sample", "seek and secure","predator", "chaos" og "team chaos").

Microsoft Xbox 360 Core System

Microsoft Xbox 360 Premium

Far Cry Instincts: Predator [Xbox 360]

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen