Åpne pengeskap i Safecracker

I Safecracker har du blitt leid inn av familien til en avdød eksentrisk milliardær som har skjult rikdommene sine i 35 forskjellige pengeskap rundt om i hjemmet hans. En av hobbyene hans var å samle på ulike typer pengeskap, så hver enkelt av dem kommer med sine unike utfordringer.

Det ekstravagante huset kommer med 40 flotte rom, som du må gjennomsøke på jakt etter hint som hjelper deg å åpne pengeskapene. I tillegg inneholder de forskjellige pengeskapene hint som trengs for å løse andre pengeskap, slik at du til slutt får nok informasjon til å åpne selve hovedhvelvet.

Spillet utvikles av Kheops Studio, som tidligere har stått bak Return to Mysterious Island, og beskrives som et unikt gåteløsningsspill der du må bruke erfaring og gåteløsningsegenskaper for å vinne.

Det er ikke klart om Safecracker er en nyversjon av spillet Safecracker fra 1997 (som også ble gitt ut av The Adventure Company), men beskrivelsen av spillet inneholder mange likheter med beskrivelsen av originalen. Det nye Safecracker-spillet skal lanseres til høsten.

Safecracker

Windows
Slippdato: 30. mars 2007
Sjanger: Gåteløsning
Utvikler: Kheops Studios
Utgiver: DreamCatcher

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen