Afro Samurai til Europa

Afro Samurai til Europa

Tidligere i år kunngjorde Namco Bandai et actionspill basert på anime-serien Afro Samurai, og Atari har nå snappet opp de europeiske utgiverrettighetene.

Dette er helt normalt i Japan.
Dette er helt normalt i Japan.

Afro Samurai følger samuraien Afros jakt på den mektige krigeren Justice. Justice drepte Afros far, og det eneste Afro lever for nå er å kverke svinet og sikre seg pannebåndet hans. Pannebåndet er beviset på at eieren er den sterkeste mannen i verden, og tilhørte tidligere Afros far.

Justice har nok av mordere og krigere å sende etter Afro, så her vanker det et skikkelig blodbad. Vi loves dynamiske dødsanimasjoner, et stort våpenutvalg og et innovativ kampsystem. Det burde dermed ikke bli kjedelig å kverke Justices løpegutter.

Den visuelle stilen skal være tro mot anime-serien, og selveste Samuel L. Jackson har rollen som Afro. Spillet får også et hip-hop lydspor med blant annet en ny låt fra rapperen Rza.

Noen nøyaktig slippdato er foreløpig ikke oppgitt, men Afro Samurai skal utgis en gang i 2009. Det kommer på Xbox 360 og Playstation 3.

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen