Nytt grøsserspill byr på Amnesia-aktig skrekk
(Bilde: Demon Wagon Studios)

Nytt grøsserspill byr på Amnesia-aktig skrekk

Det svært populære studentprosjektet Kraven Manor har blitt fullverdig spill.

Grøsserspillet Kraven Manor startet tilværelsen som et gratis studentprosjekt, men da Let's Play-miljøet på Youtube fattet interesse for spillet – lite skaffer tross alt seere like godt som hyl og skrik – besluttet utviklerne seg for å bygge videre på konseptet.

Klart for Steam

Her er et tips. Helt gratis. Hvis et hus har et navn som "Kraven Manor", så vet du at det er ondt, og du kjøper noe annet. Uansett hvor billig det er.

Den ferdige, kommersielle utgaven av Kraven Manor lanseres i dag, og spillet vekker umiddelbart minner om grøsserspill som Amnesia: The Dark Descent. Her må du utforske gufne Kraven Manor, og løse gåtene du møter der. Samtidig må du holde deg selv i live.

Spillet er imidlertid ikke noen ren Amnesia-klone. Det har for eksempel et system der du selv bygger opp herregården, ved å finne miniatyrmodeller av husets ulike fløyer, og pusle dem sammen. Ved å manipulere modellen av herregården, endrer du også den virkelige utgaven.

I tillegg skilter spillet med en «unik antagonist» som jakter på deg konstant. Det ser også ut til å ha et større fokus på gåter enn Amnesia og andre grøsserspill.

Det var forøvrig ikke Amnesia som introduserte skumle herregårder. De har vært en del av spillmediet siden Mystery House, og den mest kjente er kanskje huset til den gale leketøysmakeren Henry Stauf [krever Ekstra-medlemskap].

Kraven Manor

Windows
Slippdato: 26. september 2014
Sjanger: Eventyr
Utvikler: Demon Wagon Studios

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen