Apokalyptisk strategispill på vei

Texas-baserte TKO Software ser ikke ut til å være redd beskyldninger om blasfemi (og eventuell evig tortur i helvete, siden de tross alt bryter Moselovens andre bud), og har nå kunngjort at de jobber med et sanntidsstrategispill som heter Heaven Vs. Hell. Her foregår handlingen i det tjuefemte århundret, og teknologien har blitt så avansert at menneskene har begynt å klusse med Guds skaperverk.

Dette er noe Gud ikke er særlig glad for. Faktisk er han ganske rasende, og har bestemt seg for å rense jorden fullstendig og begynne på nytt. Dermed går himmelens styrker til krig mot menneskeheten, noe som får en annen kar til å se rødt. Djevelen frykter nemlig at denne krigen vil resultere i at makten tippes over mot himmelens side, med mindre han foretar seg noe. Derfor sender han styrkene sine til kamp, for å sikre seg de siste gjenlevende menneskesjelene.

Eierne av disse sjelene er imidlertid ikke særlig begeistret for å bli utryddet av Gud eller få sjelene sine stjålet av Djevelen, og tar naturlig nok opp kampen for å overleve. Spilleren får kontrollere en av de tre fraksjonene, hver av dem med ett enkelt mål; å kvitte seg med de to andre. Spillet er bygd opp rundt det klassiske Age of Empires-konseptet, hvor du både må sørge for at styrkene dine har de nødvendige ressursene for å overleve, og at strategien deres på slagmarken holder mål.

Spillet kan også skilte med flott 3D-grafikk, en involverende historie og imponerende lydeffekter. Utviklerne i TKO Software forteller at det er ventet ferdig i 2006. Det er ikke klart hvem som skal gi ut spillet.

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen