Arma 2-demo rett rundt hjørnet

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det virkelighetsnære skytespillet Arma 2, fra skaperne av Operation Flashpoint og Armed Assault, er allerede sluppet i Tyskland, men kommer i førstkommende fredag, 19. juni, i resten av Europa.

Hvis du ikke klarer å vente eller vil se hva alt oppstyret dreier seg om kan Bohemia Interactive friste med en demo av spillet som skal legges ut i dag eller i morgen.

Denne informasjonen stammer fra et innlegg på Arma 2-forumet. Innlegget fra brukeren ohara, som er en del av utviklerteamet, forteller at demoen blir en nedlasting på drøye 2 GB. Demoen blir trolig tilgjengelig via forumet eller spillets hjemmeside.

Arma 2 settes til det oppdiktede, eks-sovjetiske landet Chernarus i 2009. Spilleren vil styre en amerikansk soldat på fredsbevarende oppdrag i landet. Spillet legger stor vekt på en stor og åpen spillverden og høy grad av realisme.

ArmA II

Windows
Slippdato: 26. juni 2009
Sjanger: Simulator, Taktisk
Utvikler: Bohemia Interactive
Utgiver: 505 Gamestreet

Kommentarer (10)

Forsiden akkurat nå

Til toppen