Assassin's Creed Origins blir enda vanskeligere denne måneden
(Bilde: Ubisoft)

Assassin's Creed Origins blir enda vanskeligere denne måneden

Snikmorderspillet får ny vanskelighetsgrad, «horde»-modus og flere utfordringer.

Det nyeste innslaget i Ubisofts snikmorderserie utvides med mer gratisinnhold i desember, forteller utvikleren på sine nettsider. Assassin's Creed Origins' neste oppdatering introduserer blant annet en ny vanskelighetsgrad, en «horde»-modus og enda flere utfordringer.

Marerittkamper

Wark?
Wark? Bilde: Ubisoft

Øverst på listen over nyvinninger er den helt nye vanskelighetsgraden Nightmare, for spillere som krever tøffere utfordringer. Marerittmodusen gir spillets fiender en kraftoppgradering, som gjør dem vanskeligere å beseire og farligere i kamp. De som vil kan også aktivere skalering av fiendene, slik at svakere motstandere alltid løftes opp til spillerens nivå.

For de som ikke gidder å løpe rundt på jakt etter fiender, byr desemberoppdateringen på en såkalt horde-modus som bringer fiendene til dem. I Cyrene-arenaen kan spillere teste evenene sine mot uendelige bølger med fiender, som stadig blir vanskeligere å beseire. Ubisoft anbefaler at spillere er på nivå 32 eller over før de tar turen til arenaen.

I tillegg kunngjorde utvikleren et overraskelsesoppdrag, som vi foreløpig ikke vet stort om. Teaser-bildet for oppdraget virker riktignok å antyde at det vil ha noe med Final Fantasys Chocobo-fugler å gjøre. Det virker unektelig sprøtt, men Ubisoft og Square Enix har tidligere introdusert Assassin's Creed-klær til Final Fantasy XV, så dette kan være en fortsettelse på samarbeidet.

Flere guder å bekjempe

Den som vil kan også kjøpe pakker med nytt utstyr i desember.
Den som vil kan også kjøpe pakker med nytt utstyr i desember. Bilde: Ubisoft

Ellers slipper Ubisoft den tredje og siste gudekampen i Origins' Trials of the Gods-modus. Denne gangen får spillere prøve seg mot krigsgudinnen Sekhmet, som utvikleren omtaler som den tøffeste jegeren fra oldtidens Egypt.

Alle som vil får også en ny sjanse til å prøve seg på de to tidligere kampene, mot Anubis – dødsrikets vokter – og krokodilleguden Sobek. Hvor lenge de vil være tilgjengelige er foreløpig uvisst.

Ved siden av nye vanskelighetsgrader, oppdrag og utfordringer lover Ubisoft også nye  gjenstander å kjøpe fra spillets butikk.

Assassin's Creed Origins har mye mer innhold på vei.
Ubisoft lover både betalt innhold og gratispakker til neste år »

Kommentarer (7)

Forsiden akkurat nå

Til toppen