Assassin's Creed 2 får mer mord-moro

Assassin's Creed 2 får mer mord-moro

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Ubisoft slapp sitt første DLC-innhold til Assassin's Creed 2, Battle of Forli, i januar. Nå meldes det at den nye pakken lanseres på Xbox Live og PSN i dag 18.februar.

Les også: Anmeldelse: Assassin's Creed 2

Den ferske utvidelsen heter Bonfire of the Vanities og har fått en pris på ca 30 kr (320 MS-poeng). Man kan også velge en større pakke som inkluderer tre nye steder/oppdrag; Palazzo Medici, Santa Maria Del Frari and Arsenal Shipyard. Prisen blir da ca 50 kr (520 MS-poeng).

I Bonfire of the Vanities skal du samarbeide med Machiavelli for å befri Firenze fra den gale munken Savonarola ved å knerte medarbeiderne hans.

Les også: Assassin's Creed 2 får oppfølger

Det vil bli ti nye utfordrende minner å bryne seg på, med både kamper, sniking og løping. Ezio vil også få en helt ny egenskap i den nye DLC-pakken, nemlig muligheten til å utføre ekstra store hopp.

Ubisoft har for øvrig sluppet en trailer til den nye DLC-pakken som du kan se under.

(Kilde: Pressemelding)

Kommentarer (7)

Forsiden akkurat nå

Til toppen