Assault on Dark Athena med slippdato

Assault on Dark Athena med slippdato

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena har endelig fått slippdato, den 24. april vil vi igjen kunne tre inn i rollen som fengselsfuglen Riddick.

Djevelens budbringer

Vis større

Djevelens budbringer


Assault on Dark Athena startet som en utvidelse til kritikerroste Escape from Butcher Bay fra 2004, men utviklet seg etterhvert til å bli en fullstendig oppfølger. Utviklerne har likevel valgt å beholde den oppussede utgaven av Escape from Butcher Bay som en del av Dark Athena.

Spillet vil la deg tre inn i skoene som Richard B. Riddick, kjent fra filmene Pitch Black, The Chronicles of Riddick og Dark Fury. Riddick er en følelsesløs, men mystisk snikmorder som gjør det han må for å overleve - som stort sett involverer å kjøre en kniv i ryggen på uheldige utvalgte.

Selv om Dark Athena er basert på det aldrende Escape from Butcher Bay lover produsentene at alt fra modeller til teksturer skal ha blitt overhalt, slik at det fortsatt ser presentabelt ut i dagens marked.

Spillet vil komme til PC, Playstation 3 og Xbox 360.

(Kilde: Gamespot.com)

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen