Back to the Future med desember-dato

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Gleden var stor da det ble annonsert at Telltale Games – kjent for blant annet Sam and Max-spillene og revitaliseringen av Monkey Island – jobber med en spillbar fortsettelse på "Tilbake til Fremtiden"-trilogien.

Nå er det klart at spillet rekker julesalget. Dette gjelder PC- og Mac-versjonene. I tillegg er det nå klart at spillet er på vei til PS3 og Ipad, men dette blir ved en senere anledning.

Store deler av stjernelaget er hentet inn nok en gang, deriblant manusforfatter Bob Gale og skuespiller Christopher Lloyd. Michael J. Fox, som lider av det svært alvorlige Parkinson-syndromet har dessverre ikke anledning til å gi sin stemme til spillet.

Spillet ser ut til å bli et ganske tradisjonelt pek-og-klikk-spill, og blir i god Telltale-ånd delt opp i fem episoder. Hele sesongen kan forhåndsbestilles på Telltales egne sider nå, og hvis du går til innkjøp får du spillet Puzzle Agent gratis, i tillegg til at du støtter Michael J. Fox sin stiftelse for Parkinson-forskning.

Les også: Monkey Island-skaperne sammen igjen
Les også: Nok en klassiker pusses opp?
Les også: Dramaet i Karibien avsluttes?


(Kilde: Eurogamer)

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen