Batman nærmer seg, men ikke på PC

Batman nærmer seg, men ikke på PC

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

De nye eventyrene til den mørke ridder, Batman: Arkham Asylum, skulle i utgangspunktet komme ut nå i august. Desverre så må de som venter på PC-utgaven smøre seg med litt mer tålmodighet. Heldigvis har spillet ikke blitt satt til første kvartal 2010 som så mange andre spill. 15 September er den nye datoen som Batman-fansen må forholde seg til.

Sammen med nyheten om forsinkelsen, melder også Nvidia at Batman-spillet skal støtte PhysX-teknologien, såfremt du har et brukbart GeForce-kort. Dermed burde i hvert fall spillet se like flott ut som det gjør på skjermbildene vi har fått servert så langt.

Samtidig har nå PR-maskinen for spillet startet for fullt. Nylig ble en rekke nye trailere spredd ut over internett og selvfølgelig får du servert alle her på spillverket.no:

Video fra GameDaily:

Video fra MTV del 1:

Video fra MTV del 2:

Video fra IGN:

(Kilder: Joystiq og BigDownload.)

Kommentarer (10)

Forsiden akkurat nå

Til toppen