Batman vs Dr. Hugo Strange

Batman vs Dr. Hugo Strange

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Batman: Arkham Asylum var en av fjorårets største og mest gledelige overraskelser. Oppfølgeren Arham City er det derfor knyttet høye forventninger til.

Til nå vet vi at spillet vil få en helt ny historie, og at det ville sted på ulike steder i byen Gotham. Vi vil også en rekke nye våpen og leketøy å bruke. Ellers er det smått med detaljer.

Nå vet vi endelig hvem hovedskurken blir i spillet: Dr. Hugo Strange. Dette røpes i en fersk og utrolig vellagd teasertrailer fra festivitetene som har vært i Los Angeles i helgen. Vi snakker selvsagt om Video Games Awards.

Foruten at vi får en introduksjon av skurken, som illevarslende nok allerede vet at Batmans egentlig jeg er den søkkrike Bruce Wayne, viser klippet først og fremst at Batman fortsatt vet å sparke skurkerumpe. Spillet skal fortsatt lanseres høsten 2011.

Sjekk ut teaseren selv:

Les også: Ikke sett Batman i hylla helt ennå
Les også: Bare PS3 får joker
Les også: Nytt Batman-spill avslørt


Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen