Battlefield 2 (versjon 1.3)

Som lovet har EA og Digital Illusions nå kommet med en ny oppdatering til Battlefield 2. Versjon 1.3 åpner blant annet opp for å samarbeide på enspillerkartene over Internett eller LAN, med både datastyrte og menneskestyrte motstandere. I tillegg vil serveradministratoren ha mulighet til å påvirke hvordan de datastyrte motstanderne oppfører seg. Oppdateringen sørger også for at spilleren kan be lagleder om å slippe kjøretøy ved spillerens posisjon.

Den 88 MB-store oppdateringen retter som vanlig også opp mange feil i spillet. Blant annet vil listen over utestengte spillere ikke lenger slettes hver gang serveren krasjer, forlatte helikoptre vil ikke lenger fortsette å fly, og hvis en spiller blir med i en skvadron mens han/hun er død vil ikke spilleren kunne starte ved lederen i skvadronen før han/hun har startet ved et av flaggene.

Videre fortelles det at "Flag Capture"-linjen reagerer mer presist enn tidligere når spillere kommer innenfor erobringsradiusen av flagget. Det vil ikke lenger være mulig å sette vennlige kjøretøyer som mål for missiler, og spillet vil ikke lenger krasje når man bytter mellom forskjellige spilltyper.

Problemene som noen ganger oppstod da folk opprettet en enspiller-konto fra en offline-konto er løst, og det vil ikke lenger være noe problem å få forfremmelse når man spiller på sin vanlige server. Feilen som endret mini-kartets oppførsel er historie, og navnene på forfremmede Special Force-spillere skal være korrekte. Til slutt nevnes det at grensesnittet til ingeniører som reparerer kjøretøyer nå er i orden.

Last ned oppdateringen fra Gamer.no:

Husk at du må installere denne oppdateringen på nytt hvis du installerer tilleggspakkene Special Forces eller Euro Force i ettertid.

Battlefield 2: Euro Force

Windows
Slippdato: 15. mars 2006
Sjanger: Action
Utvikler: Digital Illusions
Utgiver: Electronic Arts

Battlefield 2: Special Forces

Windows
Slippdato: 24. november 2005
Sjanger: Action
Utvikler: Digital Illusions
Utgiver: Electronic Arts

Battlefield 2

Windows
Slippdato: 23. juni 2005
Sjanger: Action
Utvikler: Digital Illusions
Utgiver: Electronic Arts

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen