Battlefield 3 bekreftet

Battlefield 3 bekreftet

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Electronic Arts har allerede Need for Speed: Shift, Need for Speed: Nitro og Need for Speed: World Online på vei, men de hviler ikke på laurbærne av den grunn. På en investeringskonferanse kunne Electronic Arts-talsmann John Pleasants fortelle at Burnout-utvikler Criterion Games også skal få lage en utgave av Need for Speed.

NFS: Shift utvikles av Slightly Mad Studios og kommer i høst.
NFS: Shift utvikles av Slightly Mad Studios og kommer i høst.

Pleasants uttaler at Burnout-teamet lager kvalitetsspill og er fokuserte på online-opplevelser, noe som kan bety at det neste Need for Speed vil ha stort fokus på flerspiller. Det er likevel ikke godt å si hvordan Criterion sitt Need for Speed-spill skal passe inn med alle de andre, eller hva fremtiden nå vil bringe for Burnout-serien.

På den samme konferansen kunne talsmannen også avsløre det mange hadde antatt på forhånd, at Dice holder på med Battlefield 3. Det føyer seg altså inn i en lang rekke av Battlefield-titler for Dice, som allerede har Battlefield: Bad Company 2, Battlefield 1943, og Battlefield: Heroes på plakaten.

&ndash Jeg har hatt gleden av å se på Battlefield 3 hos Dice i Sverige, og ble veldig imponert over måten de jobber med det produktet på. Naturligvis kommer ikke spillet i dette finansåret, men det er et produkt som ser veldig bra ut, kunne Pleasants fortelle.

(Kilde: CVG)

Kommentarer (27)

Forsiden akkurat nå

Til toppen