Battlefield Heroes endelig klar til krig

Battlefield Heroes endelig klar til krig

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Etter flere måneders betatesting er dagen endelig kommet, Battlefield Heroes er ute av beta og åpent for alle. Spillet, som følger samme oppskriften som sine navnebrødre, men med sin egen vri, er blant sommerens kanskje mest ettertraketede titler. Mye fordi spillet først og fremst ikke koster noen ting, spillet kan både anskaffes og spilles helt gratis. Det er riktignok planlagt at spillet skal bli reklamefinansiert, men per dags dato er det svært lite/ingen reklame.

Spillet gir dog fordeler til de som finner fram pengeboka, i den forstand at enkelte ferdigheter samt utstyr og lignende kan kjøpes for ekte penger. Noe vi gjorde et poeng av i vår artikkel om førsteinntrykket av spillet.

Kort oppsummert kan Battlefield Heroes beskrives som en leken og barnslig variant av sine navnebrødre, om du vil vite mer kan du ta en titt på nevnte artikkel.

Ønsker du å hoppe rett ut i krigen, laster du ned spillet og registrerer deg via spillets hjemmeside.

Kommentarer (26)

Forsiden akkurat nå

Til toppen