Battlestations: Midway til 360

Battlestations: Midway har vært under utvikling en stund, og det var opprinnelig meningen at dette innovative sjøkampspillet skulle komme til PC, PS2 og Xbox. Nå ser PS2 og Xbox-versjonene ut til å ha blitt kansellert, til fordel for den nye gutten i gata, Xbox 360. PC-eiere kan imidlertid fortsatt se frem til spillet, som skal lanseres til høsten.

[object HTMLTextAreaElement]
Battlestations: Midway på Xbox 360

Battlestations: Midway følger marinerekrutten Henry Walker, som opplever krigen i Stillehavet fra amerikanernes synsvinkel. Spillet er en relativt unik blanding av actionspill og taktisk strategispill hvor du får delta i store sjøkamper (med både slagskip, ubåter og fly), og i tillegg til å få taktisk kontroll over enhetene dine, kan du kontrollere dem direkte som i et actionspill.

Eidos forteller at spillet utnytter seg maksimalt av Xbox 360-konsollens potensial, og at konsollens kraft gir dem mulighet til å øke detaljnivået enda et par hakk i forhold til det som opprinnelig var planlagt. Dessuten får spillere mulighet til å kjempe mot eller med hverandre over Xbox Live.

Battlestations: Midway kommer til høsten, og utvikles av Eidos Studios Hungary. Nøyaktig hva som har skjedd med den opprinnelige utvikleren, Mithis Entertainment, vet vi ikke - de utviklet også Joint Task Force for HD Interactive, som nå er under utvikling hos det HD-eide studioet Most Wanted Entertainment. Det kan se ut som Mithis ble delt opp i to studioer etter utgivelsen av deres forrige spill, Creature Conflicts.

Mer informasjon om Battlestations: Midway kan du finne på spillets offisielle nettsted. Vi tok en titt på spillet i 2004, og allerede da så det svært spennende ut. Det er imidlertid uklart hvor mye som har blitt endret siden versjonen vi baserte sniktitten vår på.

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen