Bayonetta på nyåret

Bayonetta på nyåret

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det finnes noen etablerte sannheter i universet. Sjokolademelk er godt, og en spillentusiast vil alltid sette pris på nye måter å slakte sine digitale fiender på. Derfor vil melkebønder alltid ha jobb, og asiaterne må stadig tøye den berømte strikken lenger.

Om tidligere Devil May Cry og Okami-utvikler Hideki Kamiya liker sjokolademelk skal jeg ikke si, men en ting er klinkende klart. Den mannen vet å sette pris på spektakulære endelikt for våre polygon-baserte venner.

Alt er lov i Japan
Alt er lov i Japan

Bayonetta er siste skuddet på stammen fra Kamiya og Platinum Games. Protagonisten er en heks kledd i en drakt av sitt eget magiske hår, som også tilfeldigvis forsvinner ettersom du benytter deg av heksekunstene hennes. Spillet har høstet svært god kritikk av anerkjente Famitsu etter slippet i Japan. Vi europeere må dessverre vente til 8. januar på å ta del i moroa.

Se trailer fra Bayonetta her.

(Kilde: Shacknews)

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen