Best med lyden av?

Best med lyden av?

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det tyske eventyrspillet The Whispered World har vært under utvikling i flere år og skulle opprinnelig gis ut av Bad Brain Entertainment. Da Bad Brain la opp lot de fansen fortsette utviklingen, men prosjektet ble raskt lagt brakk.

Les også: Feature: Hva venter oss i april?

Deep Silver overtok som utgivere i 2008 og leide inn Marco Hüllen, mannen som hadde den opprinnelige idéen til spillet. Sammen med utviklerne Daedalic Entertainment gav han spillet en full overhaling med ny fortelling og utvidet verden.

Traileren til The Whispered World har fått mye ros for sine håndmalte bakgrunner og melankolske stemning, mens stemmeskuespillet så langt mottar blandet kritikk. Se og bedøm selv:

Les også: Hvorfor bytte ut et vinnende lag?

2D-Eventyret om den triste klovnen Sadwick og larven Spot blir tilgjengelig i butikkene 23. april, og slippes på Steam samme dag.

(Kilde: Indiegames.com)

The Whispered World

Windows
Slippdato: 23. april 2010
Sjanger: Eventyr
Utvikler: Daedalic Entertainment
Utgiver: Deep Silver

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen