Betademo av TrackMania Sunrise

For tilhengere av TrackMania blir nok Sunrise et av årets desidert største spill, og nå kan dedikerte TrackMania-galninger laste ned en betademo av spillet. Som "beta"-statusen tilsier er det enda flere bugs som må rettes opp i, og det anbefales for eksempel at du setter "shader quality" til PC0 eller PC1 med en gang, for å unngå lange lastetider og grafikkfeil.

Gameplayet går imidlertid temmelig problemfritt, og denne betademoen burde inneholde nok gameplay til å låse deg inne i noen uker. Enspillerdelen er relativt begrenset - du får teste to miljøer ("Island" og "Bay"), som totalt kommer med fem vanlige baner og tre baner i "platform"-modus. I tillegg får du prøve deg på noen "puzzle"-baner.

Det er imidlertid ikke her fokuset ligger. Som det første TrackMania-spillet kommer Sunrise med et avansert baneredigeringsverktøy, som tillater folk å lage sine egne baner og spille dem på nettet. Gamer.no vet ikke nøyaktig hvor mange blokker som er tilgjengelig her, men det er i alle fall nok til at folk allerede har begynt å lage svært avanserte baner.

Om du ønsker å laste ned denne betademoen er det én ting du må huske på: Den er kopibeskyttet og krever at du har CD-en til TrackMania klar. Om din versjon kom med "CD-key", må du også finne denne fram før du spiller. Flerspillerkoden trenger du imidlertid ikke. Følg lenken nederst på siden for å laste ned betademoen.

Kommentarer (7)

Forsiden akkurat nå

Til toppen