Bioshock 2 bekreftet til PS3

Bioshock 2 bekreftet til PS3

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Den siste uken har det florert rykter om at Bioshock 2 skulle bli en ekslusiv Xbox 360-tittel. Take-Two publiserte nylig en liste hvor fremtidige titler ble ramset opp og hvilken plattform de skulle utgis på, og på Bioshock 2 sto det kun "TBA", som ga grunn for spekulasjoner. 2K har nå avvist ryktene og forteller at Bioshock 2 også utvikles til PS3. Det som foreløpig enda er usikkert er hvorvidt Bioshock 2 blir tidseksklusivt - at det slippes først til Xbox 360 og noen måneder etter til PS3.

Vi fikk møte
Vi fikk møte "Big Daddy" i eneren. Vil vi støte på en "Big Sister" i oppfølgeren?

Bioshock 2 vil utspille seg sju år etter forgjengeren, hvor vi antakeligvis blir tatt tilbake til Rapture. Det lekkes gradvis ut subtile detaljer om det kommende spillet på There's Something in the Sea, som indikerer at noe nytt er på gang i undervannsbyen. Hvis du vil lese all tilgjengelig informasjon om detaljene i Bioshock 2 - har CVG summert opp mye som verdt å få med seg om det etterlengtede spillet.

(Kilde: CVG)

Kommentarer (7)

Forsiden akkurat nå

Til toppen