Bioshock Infinites svar på Big Daddy

Bioshock Infinites svar på Big Daddy

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Da Bioshock ble lansert i 2007 endte vi opp med å få en del ikoniske karakterer i samme slengen, som for eksempel Atlas og Andrew Ryan. I tillegg ble vi introdusert til en rekke skapninger ved navn Big Daddy, som var en beskytter for alle Little Sisters som var å finne i den falne undervannsbyen. Skapningen ble så populær at du endte opp med å spille som en prototype av Big Daddy i Bioshock 2.

Big Daddy
Big Daddy

I forrige måned ble Bioshock Infinite avduket, og vi fikk så vidt se noe som hadde enkelte trekk som minnet om en Big Daddy. Nå er det sluppet et bilde på nettet som viser akkurat hva slags skapning det er. Navnet på disse skapningene er Handyman, og minner utseendemessig om en gammeldags bokser eller vektløfter.

Det er ikke sluppet noe informasjon utover bildet, men vi får sikkert vite nok før spillet slippes en gang i 2012. Hva synes dere lesere om Handyman?

Les også: Fra sjøen til skyene i Bioshock Infinite
Les også: Anmeldelse: Bioshock 2
Les også: Gamescom i bilder

Kilde: Totalvideogames.com

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen