Black Week – gaming

Black Weekend er i gang med enda bedre spilltilbud

Vi har samlet våre favoritter blant gamingtilbudene, og oppdaterer fortløpende.

1: Spillkonsoller og spill
2: Mus, tastatur, headset og skjermer
3: Datamaskiner og komponenter
4: Utgåtte tilbud

Gamingtilbehør er enkle og greie julegaver, og trenger ikke koste skjorta. På denne siden samler vi de tilbudene vi liker best, og som kan være fine tilskudd under juletreet, eller bare rett på skrivebordet for dem som vil ha noe her og nå.

Frem mot og utover fredagen vil det bli flere og flere tilbud, og saken kommer til å bli oppdatert løpende. Og igjen: Ikke nøl med å gi oss noen forslag i kommentarfeltet viss du ser noe som bør inn i saken.

Er du ute etter en oversikt over de beste gamingmusene på markedet kan du alltids kikke på den store samletesten vår, eller lese vår guide til hvordan du finner den rette gamingmusen for deg.

Gamingmus på tilbud

Razer Viper-serien

Pris de siste månedene: 1499 / 699 / 475 kroner
Tilbudspris: 999 / 499 / 249 kroner

Se beste pris på Razer Viper Ultimate hos Prisguiden.no »

Se beste pris på Razer Viper hos Prisguiden.no »

Se beste pris på Razer Viper Mini hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Razer Viper Ultimate holder foreløpig topplasseringen i vår samletest av rundt 60 mus, og da vi testen den tidligere i år omtalte vi det som et banebrytende produkt. Nå er alle versjonene av musen tilgjengelig for redusert pris.

Ultimate-versjonen er den gjeveste, som er trådløs og har egen ladedokking slik at du kan være sikker på at den alltid er oppladet.

Mini-versjonen er nå helt nede i 249 kroner, som er sinnssykt billig for en gamingmus av dette kaliberet. Her er det bare å springe og kjøpe julepresang til lillebror eller hvem det måtte være. Mini er best tilpasset til de med små hender, så trenger du noe større, er den vanlige eller Ultimate det beste valget.

Den kablede, normale versjonen går for 499 kroner, som også er en helt fantastisk gamingmus. Vi vil påstå at tilbudene på Viper-musene så langt er det beste tilbudet av alt vi har vist frem. Dette er noen knallgode julegaver, både til en selv og andre.

Les også
Test: BackForce One Plus

Det er ikke uten grunn at vi ga vår andre 10/10 noensinne til Viper Ultimate.

Les vår test av Razer Viper Ultimate »

Glorious Model O/O-/D

Pris de siste månedene: Mellom 599 og 649 kroner
Tilbudspris: 469 / 469 / 399 kroner

Se beste pris på Glorious Model O hos Prisguiden.no »

Se beste pris på Glorious Model O- hos Prisguiden.no »

Se beste pris på Glorious Model D hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Glorious Odin har blitt et enormt populært merke her i Norge de siste to årene. De leverer fjærlette gamingmus med feilfrie sensorer til en forholdsvis lav pris, og stikker tunga til både Razer og Logitech når det kommer til hvor mye en får for pengene.

Produsenten baserer seg i stor grad på former fra Zowie-mus, som gjør disse til automatiske favoritter blant e-sportutøvere. Det samme gjelder alt som kan krype og gå av folk med interesse for CS: GO her i Norge.

Vi har testet de aller fleste produktene til produsenten, og alle har fått 9/10 og 9,5/10. Det bør si sitt. Gjengen som er på salg ligger som nummer 3, 5 og 10 på vår massive toppliste av gamingmus, og er alle sammen potensielle «endgame»-mus.

Model D har så langt fått det største prisavslaget, og ligger nå på 399 kroner. Vi tipper de andre fort kan få enda større rabatter, så det kan gjerne være lurt å ta en ekstra sjekk på fredagen viss en er interessert i å handle en av disse glimrende e-sportsproduktene.

Les vår test av Glorious Odin Model D »

Les vår test av Glorious Odin Model O »

Les vår test av Glorious Odin Model O- »

Logitech G Pro Trådløs

Pris de siste månedene: 1099 kroner
Tilbudspris: 888 kroner

Se beste pris på Logitech G Pro Trådløs hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Dette er et av veldig få produkt som har fått 10/10 av oss her på bruket. Selv om musen kom ut i 2018 er det fremdeles et av de beste kjøpene du kan gjøre, og gir en fantastisk balanse mellom spillbruk og produktivitetsoppgaver.

Logitech kom ut med en ny versjon av musen i forrige uke, men den har ikke sideknapper på begge sidene. Denne er nok da fremdeles det beste valget for dem som vil ha noe effektivt til både spilling og jobb.

Med støtte for den trådløse ladematten PowerPlay har du uendelig batterilevetid, og en feilfri sensor sikrer ytelse på linje med kabelmus. Passformen er glimrende, og vekten er lav nok til å konkurrere med de beste skytespillmusene. Dette er et trygt julegavevalg.

Les vår test av Logitech G Pro Trådløs »

Logitech G502 Lightspeed

Pris de siste månedene: 1199 kroner
Tilbudspris: 888 kroner

Se beste pris på Logitech G502 Lightspeed hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

G502 er en gammel traver i gamingverden, som pryder mangt et skrivebord rundt i det norske land. Er du ute etter en mus som kan tjene deg like godt i Counter-Strike som i Photoshop en løsning du bør se på.

Et fantastisk rullehjul, elleve knapper, ergonomisk design og en feilfri sensor gjør dette til et godt kjøp, selv om musa drar litt på åra når det kommer til vekt og passform.

G502 er ett av tidenes mestselgende gamingprodukter, og det er det god grunn til.

Les vår test av Logitech G502 Lightspeed »

Vil du ha en billigere og litt eldre versjon av G502, kan du få Hero-varianten til rundt 400 kroner også.

Logitech G305

Pris de siste månedene: 444 kroner
Tilbudspris:
299 kroner

Se beste pris på Logitech G305 hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Logitech G305 begynner også å dra litt på åra, men er fremdeles en av de desidert beste spillmusene du kan finne i de minste størrelsesklassene. Det er rett og slett et særdeles godt produkt, som passer like bra til Call of Duty som til League of Legends eller litt filmredigering.

Lang batterilevetid, en feilfri sensor og et ambidekstridesign gjort rett, var blant grunnene til av vi ga musen 9 av 10 mulig poeng i vår test i 2018. Den forholdsvis lave prislappen var også med på å drive poengsummen opp, og nå koster G305 altså halvparten så mye som den gjorde da.

Logitech G305 tok også en høy plassering i vår store samletest tidligere i høst.

Les vår fulle test av Logitech G305 »

SteelSeries Rival 3

Pris de siste månedene: 449 kroner
Tilbudspris:
299 kroner

Se beste pris på SteelSeries Rival 3 hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

I vår kom SteelSeries med en ny versjon av en gammel favoritt, nemlig Rival 3. Dette har vært en gjenganger på pultene til CS-proffer verden over opp gjennom årene.

Musen har ikke fått en toppsensor, men er såpass billig at det er vanskelig å finne mange konkurrenter i dette sjiktet.

Fra konklusjonen i vår anmeldelse:

«SteelSeries har lært av tidlegare feil, og har gjort nokre små grep for å tilpasse seg nye trendar. Lågare vekt, betre komfort og ein kjekk prislapp gjer Rival 3 til eit slagkraftig innslag i budsjettklassen for gamingmus.

Gummikabelen, den høge løftedistansen og nokre unødvendige kutt i programvara gjer at Rival 3 ikkje kan kjempe heilt blant dei beste, men det er eit trygt val for dei som likar forma eller som vil ha noko billig.

SteelSeries er nok ikkje heilt kome inn i notida enno. Likevel er Rival 3 ein lovande start, og det lovar godt for framtida. Eg gleder meg til å sjå kva det neste dei kokar saman blir. "

Les vår test av SteelSeries Rival 3 »

Roccat Kone Pure Ultra

Pris de siste månedene: Mellom 479 og 541 kroner
Tilbudspris:
349 kroner

Se beste pris på Roccat Kone Pure Ultra hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Roccat har ikke helt den populariteten de en gang hadde, men har gjort et lite comeback nå i 2020. Kone Pure Ultra er en nylansering av et gammelt produkt, som har fått ny toppsensor og betydelig lavere vekt.

Formen er av det litt spesielle slaget, men venner du deg til ergonomien er dette en skikkelig vinner i skytespill. Er du på utkikk etter en lett, kablet skytespillmus i mellomstor størrelse til en lav pris, kan dette være noe for deg.

Programvaren trenger nok en liten vask og kabelen er litt stiv, men musen har et fenomenalt gummirullehjul og museknapper med den gode, taktile tilbakemeldingen vi alle vil ha.

Vi ga musen 8,5 av 10 mulige poeng i vår samletest tidligere i høst. Den kan dere lese her:

Les vår test av Roccat Kone Pure Ultra »

Gamingtastatur til lav pris

Razer Huntsman Mini

Pris de siste månedene: 1399 kroner
Tilbudspris:
899 kroner

Se beste pris på Razer Huntsman Mini hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Razer har virkelig løftet produktene sine de siste årene, og Huntsman-tastaturene er blant det beste de har å by på. Nå er både Huntsman, Huntsman Elite og Huntsman Mini på salg, der sistnevnte er på det laveste prisnivået noensinne.

Mini er et 60 %-tastatur med glimrende brytere som tar opp særdeles liten plass på skrivebordet. PBT-tastehetter og USB C-kabel er blant trekkplastrene til tastaturet, og markedsledende RGB topper det hele. I utgangspunktet har tastaturet vært litt for dyrt til å konkurrere med for eksempel Ducky One 2 Mini, men nå er prisen så lav at vi heller ville gått for dette.

Elite-versjonen er for øvrig det beste tastaturet vi har testet her på Gamer.no, og er tastaturet denne saken blir skrevet med. Det ligger nå ute til 1690 kroner, som er en ganske stor rabatt. Tastaturet har derimot hatt større salg før, så her kan det hende at vi får se lavere priser på fredag.

Les vår test av Razer Huntsman Elite her »

SteelSeries Apex Pro

Pris de siste månedene: Mellom 2149 og 2590 kroner
Tilbudspris:
1379 kroner

Se beste pris på SteelSeries Apex Pro hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

I fjor kom SteelSeries med en helt ny produktserie av tastatur, der toppmodellen introduserer modulære brytere, der du selv kan velge aktuasjonspunktet og vandringen.

Vi ga tastaturet 8/10 da vi testet det, og det største minuset var definitivt prisen. Den lå riktig nok på 2300 kroner da. Til tusen kroner mindre er dette et skikkelig tilbud.

Elkjøp har kjørt kraftige avslag på dette tastaturet med jevne mellomrom, og det har bare vært en hundrelapp lavere enn det er nå.

Tastaturet kommer med en magnetisk håndleddsstøtte, og har en konstruksjon i aluminium. Det skal nok en del til for at dette ryker med det første, med andre ord. SteelSeries fortsetter også sitt oppdrag med å sette meningsløse OLED-skjermer på alt av produktene sine (som vi hadde lite til overs for på musa Rival 710), men på et tastatur har det tross alt mer for seg enn på en mus. Du kan koble program som Discord opp til skjermen på tastaturet, slik at du ser når du får melding på skjermen.

Les vår test av SteelSeries Apex Pro her »

Logitech G513 Carbon RGB

Pris de siste månedene: 1499 kroner
Tilbudspris: 999 kroner

Se beste pris på Logitech G513 hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Logitech er markedslederen på mus og tastatur, og har levert en imponerende rekke produkter de siste årene. I 2018 testet vi topptastaturet G513 Carbon, som fremdeles i dag er et glimrende spilltastatur.

G513 Carbon kommer med en meget behagelig håndleddsstøtte, solid byggekvalitet og et stilig design. Logitech sine hjemmesnekret Romer-G-brytere er ypperlige valg til både spill og vanlig PC-bruk, selv om de har en litt spesiell lyd.

Mekaniske tastatur av dette kaliberet er sjeldne syn under 1000 kroner.

Les vår test av Logitech G513 Carbon »

Gamingheadset på tilbud

SteelSeries Arctis Pro Wireless

Pris de siste månedene: Mellom 2589 og 3249 kroner
Tilbudspris:
1777

Se beste pris på SteelSeries Arctis Pro Wireless hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Det blir ikke Black Friday uten tilbud på SteelSeries Arctis Pro Wireless. Rabatten er ikke like kraftig som i fjor, men her får en fremdeles mye for pengene.

SteelSeries har mettet headset-markedet ganske godt med Arctis-serien sin i det siste – og stort sett alle sammen er kvalitetsprodukter. Du kan finne greie tilbud på alt fra Arctis 1 til Arctis Pro i dag, så det er garantert noe som passer inn i ditt budsjett et sted.

Arctis Pro Wireless er et av de flotteste gamingheadsettene du kan få tak i. Selv om den kablede versjonen har litt bedre lyd, er dette blant de desidert beste trådløse headsettene du kan kjøpe. Det er ikke mange som kan matche luksus-følelsen som Arctis Pro Wireless har.

Særpreget til Arctis Pro Wireless kommer i form av basestasjonen, som kontrollerer alt fra EQ, ChatMix til volum, og som har en slags lomme for ekstrabatteri. Det følger med to batterier, slik at du hele tiden kan ha ett inni, og det andre i ladelommen på basestasjonen. Slik går du omtrent aldri tom for strøm.

Lydkvaliteten og komforten er av ypperste klasse, så fremt du ikke har et stort hode. Da kan skibrille-designet bli i overkant trangt og ubehagelig.

Les vår test av SteelSeries Arctis Pro Wireless her »

Astro A50 4. generasjon

Pris de siste månedene: Mellom 3149 og 3449 kroner
Tilbudspris: 2790 kroner

Se beste pris på Astro A50 hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Astro A50 tar en fin pallplass etter Audeze Mobius blant gamingheadsettene vi har testet. Kongen av konsollheadset har vært med oss i en årrekke, og er fremdeles et valg fra aller øverste hylle.

Det trådløse headsettet har et batteri som varer i opp mot femten timer, og som du deretter kan lade opp i dokkingstasjonen som kommer med A50. Putene i hodetelefonene er særdeles komfortable å ha på, selv over lange tidsperioder.

Det største minuset med A50 har vært prisen. Nå har den gått ned noe, men her har butikkene vært litt sleipe. Prisen har vært betydelig høyere i sommer enn i vår, og nå er den bare noe lavere enn ved lansering. Det er for så vidt et greit tilbud, men det kan fort komme større rabatter på slutten av uken.

Du får naturligvis bedre lydkvalitet viss du kjøper ett billig audiofilheadset, men skal du ha den komplette pakken med trådløs lyd og en god mikrofon, finner du få produkt som kan matche dette.

Les vår test av Astro A50 »

HyperX Cloud Flight S

Pris de siste månedene: 2099 kroner
Tilbudspris:
1299 kroner

Se beste pris på HyperX Cloud Flight S hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

HyperX har over få år etablert seg som en av de største leverandørene av gaminglyd. Omtrent samtlige innslag i Cloud-serien har blitt bestselgere, og det er ikke uten grunn. De er billige, behagelige, har bra lyd og god kvalitet. Prisen er heller ikke så ille.

Cloud Flight S er en forbedret versjon av gamle Cloud Flight, med god stereolyd og en mikrofon med effektiv støydemping. Vi var ganske kritiske til HyperX i vår test nå i sommer, for vi mente at det ikke passet helt inn i prissegmentet produsenten hadde plassert det i. Til 2100 kroner var det rett og slett altfor dyrt, men nå snakker vi andre boller. Du kan få trådløs lading til headsettet slik at du slipper å koble til kabel, og det er oppå en allerede særdeles imponerende batterilevetid.

Et minus er at det ikke støtter Bluetooth i det hele, men nå som prisen er så mye lavere kan vi leve med at en bare kan bruke det til PC- og konsollbruk.

Les vår test av HyperX Cloud Flight S »

Gamingskjerm og TV på tilbud

Asus VG279QM

Pris de siste månedene: Mellom 3290 og 3890 kroner
Tilbudspris:
2990 kroner

Se beste pris på VG279QM hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Det har lenge vært håpløst å få tak i rimelige spillskjermer med høy oppdateringsfrekvens og IPS-panel. De to siste årene har denne trenden snudd, og markedet har blitt overflommet av slike produkter. En av dem som gir desidert mest for pengene er nok årsferske VG279QM fra Asus.

Skjermen har støtte for G-Sync, oppdateringsfrekvens på 280 hertz, HDR og har lynkjapp responstid. For under 3000 kroner er dette veldig, veldig vanskelig å slå. Nå som slike skjermer får IPS og ikke bare VA-panel er faktisk fargene overraskende nøyaktige også, slik at de fint fungerer til mer produktive oppgaver slik som lett bilderedigering og ikke bare skytespill.

Dette er et tilbud en vanskelig kan bomme med.

Samsung QLED QE65Q80T

Pris de siste månedene: 19 990 kroner
Tilbudspris:
12 999 kroner

Se beste pris på QE65Q80T hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Dette fjernsynet vant nylig en kåring av beste gaming-TV på vår tidligere søsterside Tek.no, og er for tiden blant de mest populære produktene på Priguiden.no og Prisjakt.no. 65-tommeren har en oppløsning på 4K og støtter 120 hertz oppdateringsfrekvens. Det gjør at den etter hvert blir en grei kompanjong å ha med ny konsoll eller gaming-PC.

Ifølge Tek.no har fjernsynet en forsinkelse på 9,3 millisekund, som er vel innenfor det en kan tåle for konsollspilling. Nettsiden gir fjernsynet skryt for både nøyaktige farger, brukervennlighet, bildekvaliteten og gode høyttalere.

Fjernsyn som dette pleier ofte å få kraftige rabatter på Black Friday, og det er gjerne enten denne uken eller timesalg som det er lurest å kjøpe TV. Vi skal ikke se bort ifra at det kommer flere, lokkende tilbud de neste dagene. Det er allerede mye godteri for dem som er ute etter noe i de litt høyere prisklassene, og spesielt på utgående 8K-modeller.

Samsung Odyssey G-serien

Pris de siste månedene: 3525–14 990 kroner
Tilbudspris:
2790 / 5490 / 6490 / 11 990 kroner

Se beste pris på Samsung Odyssey G5 hos Prisguiden.no »

Se beste pris på Samsung Odyssey G7 27 hos Prisguiden.no »

Se beste pris på Samsung Odyssey G7 32 hos Prisguiden.no »

Se beste pris på Samsung Odyssey G9 hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Samsung sin Odyssey-serie er noe av det beste du kan få tak i av gamingskjermer for tiden, om du vil bla opp litt ekstra for kvalitet. Nå er det flere produkter fra produsenten som er på salg. Både G9, G7 og G5-modellene har alle rekordlave priser.

G9 er den mest voldsomme av gjengen, med en oppløsning på 5120x1440 over 49 tommer, og et VA-panel med oppdateringsfrekvens på 240 hertz. Prisen har krøpet ned fra 15 000 til 12 000 kroner, så her er det litt å spare viss du vil ha en fullstendig bonkers gamingskjerm.

Det koster å være kar, altså.

Ferske Odyssey G5 er blant de rimeligste 1440p-skjermene med 144 hz-skjerm du kan kjøpe, mens G7-serien gir deg et lynraskt 240 hertz VA-panel i 1440p.

Dette er trygge valg for deg som er ute etter å oppgradere spillpulten litt.

Det er flere gode skjerm- og tvtilbud på markedet, og vi kommer tilbake med en oppdatert liste tirsdag ettermiddag.

Prisguiden.no er en kommersiell partner av Gamer.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguiden her »
1: Spillkonsoller og spill
2: Mus, tastatur, headset og skjermer
3: Datamaskiner og komponenter
4: Utgåtte tilbud

Siste fra forsiden