Blizzard jobber med tre nye spill

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

I et intervju med GamesIndustry.biz har Blizzard-mann Paul Sams fortalt at de planlegger å lansere en ny ekspansjonspakke til onlinesuksessen World of Warcraft omtrent hver tolvte måned. Dette året har vi The Burning Crusade, som er inne i den siste fasen av utviklingen.

World of Warcraft: Burning Crusade
World of Warcraft: Burning Crusade

Sams fortalte også at Blizzard er overbevist om at The Burning Crusade vil komme i salg denne vinteren, og at de vil kunngjøre de første detaljene om betatestingen snart. Dessuten vil de komme med mer konkrete detaljer om utgivelsesdatoen i løpet av kort tid.

Blizzard har imidlertid flere serier enn bare World of Warcraft, og det har i lengre tid gått rykter om både et nytt Diablo-spill og en etterfølger til det fabelaktige StarCraft. I et møte med IGN fortalte Sams følgende om disse franchisene:

- StarCraft er favorittspillet mitt gjennom tidene. Som du sikkert vet, er det ingen tvil om at vi vil fortsette både StarCraft og Diablo-franchisene, og du kan stole på at jeg vil være den gladeste personen i verden når vi kunngjør StarCraft 2.

Sams fortalte også at selskapet for øyeblikket jobber med tre ikke kunngjorte titler, og at de vil komme med i alle fall én stor kunngjøring til neste år (forhåpentligvis utenom den uungåelige World of Warcraft-ekspansjonen).

World of Warcraft: The Burning Crusade

Windows
Slippdato: 16. januar 2007
Sjanger: Massivt online, Rollespill
Utvikler: Blizzard Entertainment
Utgiver: Vivendi Universal Games

Kommentarer (62)

Forsiden akkurat nå

Til toppen