Blur blir forsinket

Blur blir forsinket

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Blur skulle egentlig slippes denne høsten, men nå har Activision kunngjort at spillet ikke blir å finne i butikkene før i 2010. Årsaken skal være at utviklerne trenger noe mer tid til å forbedre spillets nyskapende flerspillerfunksjon.

– Den ekstra tiden vil sette studioet i stand til å fullt ut realisere visjonen de hadde for Blur, inkludert den unike og banebrytende flerspillermodusen som vil appellere til et bredt publikum, sa sjef i Activision Publishing, Mike Griffith.

Både forventningene og ambisjonene i forbindelse med det kommende bilspillet er store, men Griffith forsikrer at de vil levere varene.

– Vi er fast bestemt på å gjøre Blur til en ny, stor bilspillserie, og vi er veldig oppmuntret av spillets design, sa han i en pressemelding.

Blur slippes til Playstation 3, Xbox 360 og PC, men noe nærmere lanseringsdato finnes ennå ikke.

(Kilde: Pressemelding)

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen