Bruk leppene dine i andre spill

Bruk leppene dine i andre spill

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Er du en av dem som har gått til anskaffelse av Guitar Hero: Metallica eller Rock Band 2 og Microsofts syngespill Lips? Da vil nok dette være gledeligt nytt for deg, Microsoft har nemlig annonsert at du skal kunne bruke mikrofonene fra Lips i de andre to spillene.

"Stayin' alive!"

Guitar Hero: Metallica er det første som får støtte for Lips-mikrofonene rett ut av boksen, mens Rock Band 2 får støtte via en oppdatering i løpet av sommeren. Begge disse spillene er såkalte bandspill, der du får med gitarer, trommesett og mikrofoner. Lips er et sangspill, og det som separerer det fra andre syngespill er at du benytter deg av bevegelsesfølsomme mikrofoner som blinker i takt med musikken, noe som gjør at du kan bruke mikrofonene som selvlysende tamburiner.

Microsoft nevner også at flere spill skal få støtte for Lips-mikrofonene etterhvert, men det kommer ikke frem hvilke titler det er snakk om. Activision har tidligere uttalt at Guitar Hero: World Tour, det første bandspillet i Guitar Hero serien, ikke skal oppdateres til å fungere med Lips. Det er derimot tenkelig at de neste spillene i Guitar Hero og Rock Band seriene vil ha støtte for mikrofonene.

Oppdateringene er naturlig nok kun til Xbox 360-utgavene av spillene.

(Kilde: Pressemelding, 1up)

Guitar Hero: Metallica

X360
Slippdato: 29. mai 2009
Sjanger: Festspill, Musikk/rytme
Utvikler: Budcat
Utgiver: Activision Blizzard

Lips

X360
Slippdato: 21. november 2008
Sjanger: Festspill
Utvikler: Inis
Utgiver: Microsoft

Rock Band 2

X360
Slippdato: Ikke fastsatt
Sjanger: Festspill, Musikk/rytme
Utvikler: Harmonix
Utgiver: Electronic Arts

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen