Brütal Legend nærmer seg

Brütal Legend nærmer seg

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Brütal Legend har hatt en humpete vei mot lansering. Etter konflikter med tidligere utgiver Activision, er Double Fine og Tim Schafers metal-eventyr nå klar for å møte massene. Det er Electronic Arts som nå er utgiver og spillet har slippdato 16. oktober.

Medvirkende i spillet er blant annet musikerne Lemmy Kilmister (Mötorhead), Rob Halford (Judas Priest), Lita Ford (The Runaways) og "The Prince of Darkness" Ozzy Osbourne. Tim Curry og Jack Black vil også ha fremtredende roller, og blant de over hundre hard rock og metal låtene som er inkludert i spillet, finner vi blant annet de norske bandene Enslaved, Emperor og Dimmu Borgir.

Du kan prøve å redde verden med "rock and roll" allerede i september. Da vil en demo av spillet finne veien til en konsoll nær deg. Tim Schafer utalte at de ikke klarte å vente lenger: - Landsbyboere har omringet kontorene våre med fakler og krever å få spillet. Derfor slipper vi denne demoen og håper at smaken av metal vil holde massene i sjakk frem til Brütal Legend slippes i rocktober.

En ny trailer har også funnet veien ut til internett, og her vises blant annet noen kjappe klipp av flerspillermodusen. Vi i Spillverket har i hvert fall funnet frem lærbuksene og er klare til å rocke.

(Kilder: pressemeldinger. Trailer via gametrailers.com.)

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen