Brute Force - brutalt heftig

Organisasjonen du jobber for er av det topphemmelige typen, og ingen andre enn dine direkte overordnede vet en gang hva du driver med. Ytterst få vet i det hele tatt at en slike styrke eksisterer.

Spillet foregår over 18 oppdrag, alle spredt rundt i universet. Du drar hvor det enn måtte være for å beskytte din oppdragsgivers interesser. I løpet av spillet vil du kontrollere forskjellige karakterer. Du har Tex, kjempen med krefter nok til å drasse rundt på to miniguns. Hawk som er en speider, hun vil løpe først inn i kamp, ofte usynlig og utrustet med kniv. Du vil ha tilgang til et bredt utvalg av våpen i løpet av spillet, både menneskevåpen og alienvåpen. Oppdragene er spredt på en rekke planeter og i mange forskjellige miljør. Det er flere andre karakterer å spille med også, men Hawk og Tex er to av de viktigste.

Spillet støtter muligheten for å spille coop enten i split-screen eller over nettverk sammen med 4 andre spillere. Det gir også muligheten til å laste ned nye oppdrag og annet innhold via Xbox Live. Spillet er like rundt hjørnet med lanseringsdato allerede 27. juni i USA og 20. mai i Europa.

Forsiden akkurat nå

Til toppen