Call of Duty 7 allerede på vei

Call of Duty 7 allerede på vei

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det kommer neppe som noen overraskelse at Call of Duty 7 er så godt som bekreftet. Spillet blir strengt tatt det sjette tilskuddet til serien, ettersom Modern Warfare 2 fikk sin tilhørighet til Call of Duty-serien sløyfet. Likevel tar det nye spillet tilsynelatende navnet Call of Duty 7. Avsløringen ble gjort via CV-en til en av spillets animatører:

– Jeg holder i øyeblikket på med min andre tittel som senioranimatør i spillindustrien sammen med Activision / Treyarch på Call of Duty 7, står det i CV-en.

Videre avsløres det altså at den uheldige animatøren er ansatt hos Treyarch. Dermed virker det ikke som om tradisjonen til Treyarch og Infinity Ward er brutt riktig enda. De siste årene har nemlig de to utviklerne utviklet annethvert Call of Duty-spill hver for seg. Blant de mange spekulasjonene som oppsto da Modern Warfare 2 fikk sin tilhørighet til serien fjernet var at de to utviklerne rett og slett var lei hverandre, og ønsket å legge fokuset i forskjellige retninger.

CV-en avslører ingenting om spillet i seg selv, ergo vet vi trist lite om det folk flest trolig lurer på: Hvilken tidsperiode vil spillet foregå i?

(Kilde: CVG)

Kommentarer (26)

Forsiden akkurat nå

Til toppen