Capcom lover mer Dragon's Dogma

Capcom lover mer Dragon's Dogma

Utgiveren ønsker å gjøre rollespillet til en av sine kjerneserier.

I følge Eurogamer har Capcom en plan om å bygge ut Dragon’s Dogma med flere spill fremover. Den japanske spillgiganten har forhåpninger om å kunne bygge opp merkevaren til en stor serie, og hevder dette har vært målet hele tiden.

– Dette spillet ble skapt med et mål om å skape nok en lukrativ spillserie for Capcom, slik som med Monster Hunter og Sengoku Basara. For å øke verdien som ligger i merkevarene vil Capcom fortsette å benytte seg av ulike innfallsvinkler, inkludert videre distribusjon av nedlastbart innhold, står det i notatet.

Dette kan vi vente oss mer av.
Dette kan vi vente oss mer av.

Annonseringen kommer på bakgrunn av en god salgsperiode for Dragon’s Dogma. Capcom kunne stolt fortelle at de nå har sendt ut over 1 million eksemplarer til forhandlere, noe som er imponerende for et spill som verken har en stor lisens eller en kjent serie i ryggen.

Samtidig forteller utgiveren at denne strategien vil fortsette med kommende titler.

– Capcom planlegger å gi ut flere titler i sine kjerneserier, men vil også introdusere mange nye titler i tiden som kommer.

Dragon’s Dogma har også fått stort sett positive anmeldelser siden lanseringen. Vår egen Øystein Furevik var så fornøyd med spillet at han klinket til med karakteren 9/10, og hevdet at spillet «grip om deg og dreg deg inn i verda si på ein måte som får deg til å gløyme alt anna.»

Les også: Anmeldelse: Dragon's Dogma
Les også: Capcom tar til seg kritikk

Kommentarer (8)

Forsiden akkurat nå

Til toppen