På høy tid?

Capitalism II utvides

På høy tid?

Enlight går tilbake til røttene, og utvider Capitalism II.

Trevor Chan's Capitalism II er nesten ti år gammelt, men det har ikke hindret utviklerne i å sette i gang arbeidet med en utvidelse. Spillet har imidlertid én fordel som gjør at nyheten om en utvidelse nok blir tatt i mot med glede: Capitalism II er fortsatt et av de eneste spillene i sitt slag.

Capitalism II kom i 2001.
Capitalism II kom i 2001.

Kort fortalt er det snakk om et økonomisk strategispill der du kan gjøre alt fra å handle på børsen til å produsere og selge alt fra sokker til biler. Vi tok en nærmere titt på serien (og da spesielt forgjengeren, Capitalism Plus) i fjor.

På spillets offisielle forum fortelles det litt om planene for utvidelsen, samtidig som brukerne oppfordres til å poste tilbakemeldinger og nye ideer.

Det fortelles blant annet om en forbedret økonomisimulator som blant annet skal ta hensyn til forandringer i arbeidsmarkedet, inflasjon, konsumprisindeks og massevis av andre skumle ting. Vi vil også kunne utvide forretningsimperiene våre over flere byer enn før, og systemet for naturressurser skal være redesignet.

De eksisterende Capitalism-spillene kan kjøpes DRM-fritt fra Good Old Games.

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen