Civilization IV: Colonization annonsert

Civilization IV: Colonization annonsert

2K Games og Firaxis Games sendte i går ut en pressemelding om at Sid Meier & co. jobber med en frittstående utvidelse til det kritikerroste Civilization IV. Denne gangen er det gamle Colonization som er begivenhetens sentrum. Klassikeren fra 1994 er gjenbygd fra grunnen av og opp for å ta full utnyttelse av Civilization IV-motoren.

Ett av de to første skjermbildene fra  den nye utvidelsespakken.
Ett av de to første skjermbildene fra den nye utvidelsespakken.

– Vi har fått mange henvendelser fra fans om å ta fram Colonization igjen, og dette var et perfekt tidspunkt og gjøre det på. Civilization IV-motoren er et fantastisk utgangspunkt for et nytt Colonization, og har latt oss gjøre flotte ting for både nye spillere og gamle fans, sier Sid Meier.

I Colonization skal man lede en av de fire europeiske nasjonene England, Spania, Frankrike og Nederland i kappløpet om å kolonisere «den nye verden», populært kalt Amerika. Spillerne må lede sitt folk over Atlanterhavet, utforske den nye verden og samhandle med både innfødte og andre nybyggere for å oppnå makt, frihet og uavhengighet.

2K Games forteller at Civilization IV: Colonization er tro mot den gamle klassikeren og kombinerer Civilizations avhengighetsskapende gameplay med ny grafikk og nye dybdeskapende muligheter. Blant nyhetene er nytt grensesnitt, forbedrede diplomati-muligheter, samt inkluderte modifiseringsmuligheter.

Civilization IV: Colonization blir den tredje utvidelsespakken til spillet, etter Warlords i 2006 og Beyond The Sword i 2007, og blir tilgjengelig på PC i løpet av høsten.

Kommentarer (33)

Forsiden akkurat nå

Til toppen