Company of Heroes DirectX 10-klart

Et av fjorårets aller beste spill har nå blitt det første kommersielt tilgjengelige spillet med full støtte for Windows Vistas DirectX 10. Dermed kan spillere med Vista og et DirectX-kompatibelt grafikk-kort se frem til en enda penere krigsopplevelse med Company of Heroes.

Se demo av forskjellene her:

Vis større

Montasje: Company of Heroes


– Som et av de første spillene med merkingen «Games for Windows» tok Company of Heroes strategisjangeren til et helt nytt nivå. Ved å tilby full støtte for DirectX 10 fortsetter THQ og Relic Entertainment å være innovative og helt i tet når det gjelder PC-spilling, sier Kevin Unangst i Games for Windows, Microsoft.

Spillere som kan dra nytte av oppdateringen vil få oppleve en rekke grafiske endringer. Både kartet og de ulike objektene i verdenen blir langt mer detaljrike, dessuten vil bruken av lys og skygge være mer markant. Man lover også at den totale bildekvaliteten vil få et kraftig løft.

– Company of Heroes har i utgangspunktet den beste spillbarhetene og grafikken tlgjengelig på PC. Nå som vi oppdaterer med DirectX 10-støtte har vi satt en enda høyere standard, sier Bob Aniello hos utvikler THQ.

DirectX 10-støtten er en del av patch 1.70, som du kan laste ned på dette nettstedet.

Company of Heroes

Windows
Slippdato: 29. september 2006
Sjanger: Strategi
Utvikler: Relic Entertainment
Utgiver: THQ

Kommentarer (62)

Forsiden akkurat nå

Til toppen