Counter-Strike: Source

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Counter-Strike er uten tvil den viktigste spillmodifikasjonen som noensinne har blitt lansert, og på tross av at den nå begynner å bli eldgammel (samtidig som det kommer flere og flere konkurrenter) spilles den enda at tusenvis av spillere verden over. Derfor må Valve sin beslutning om å lage en versjon av Counter-Strike som kjører på Source-motoren sies å være en genistrek.

Hvis du er en av de mange som gleder deg til å se hvordan Counter-Strike tar seg ut med den aller nyeste spillteknologien bak kulissene, kan du ta en titt på den 95 MB-store Bink-filmen som nylig er blitt lansert (dette er E3-videoen som har sirkulert tidligere, men denne kommer med en oppløsning på 1024*768, slik som i de offisielle Half-Life 2-videoene). Filmen varer i to minutter, og viser to lag kjempe mot hverandre på de_aztek.

Videoen finner du her:

Half-Life 2

Windows
Slippdato: 16. november 2004
Sjanger: Action
Utvikler: Valve Software
Utgiver: Vivendi Universal Games

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen