D-Dagen kommer til Norge

D-Day er under utvikling hos ungarske Digital Reality, og følger på mange måter i fotsporene til Desert Rats vs. Afrika Korps, som ble sluppet på det norske markedet for noen måneder siden. Spillet er et sanntidsstrategispill som ikke overraskende tar for seg D-Dagen og en rekke påfølgende slag i den tidlige fasen av den allierte frigjøringen av Europa (inkludert angrepet på havnen i Cherbourg, Operation Cobra, og kampene om Falaise).

Spillet kommer med over 60 enheter som er gjengitt så historisk korrekt som mulig, og disse inkluderer riflesoldater, falskjermsoldater, artilleri, tanks, transportenheter og fly. Grafikken er i full 3D, og utviklerne skryter av dynamiske skygger, realistiske ødeleggelseseffekter, eksplosjoner, vannrefleksjoner, væreffekter og, for første gang i et sanntidsstrategispill, gress i full 3D.

Toptronic planlegger å gi ut D-Day den 27. august. For mer informasjon om spillet kan du sjekke produktsiden vår eller spillets offisielle nettsted. Vi har også en rekke lekre skjermbilder fra D-Day i bildedatabasen vår.

D-Day

Windows
Slippdato: 27. august 2004
Sjanger: Strategi
Utvikler: Digital Reality
Utgiver: Monte Cristo

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen