Dansespill med Mario

Onde tunger vil kanskje ha det til at Nintendo fokuserer litt for mye på Mario-franchisen sin, men de ignoreres nok uten problemer av rørleggerens tilhengere, som nå kan glede seg til nok et Mario-spill - Dancing Stage: Mario Mix. Spillet skal lanseres eksklusivt til GameCube den 28. oktober i år.

Dancing Stage: Mario Mix utvikles i samarbeid med Konami, og kombinerer det klassiske rytmebaserte danseactionspillet med en spennende Mario-basert historie og personligheter fra Mario-verdenen. Luigi sin motstander Waluigi har stjålet fire magiske G-nøkler, noe som har kludret til den naturlige balansen i Mushroom Kingdom. Nå må Mario og vennene hans reise gjennom fem landområder og bruke danseegenskapene deres for å få nøklene tilbake.

Spilleren må benytte seg av den medfølgende dansematten for å demonstrere de rytmiske egenskapene sine. Spillet inneholder over 25 klassiske Nintendo-melodier fra spill som Super Mario-serien, Mario Kart 64, Mario Kart: Double Dash!!, Mario Party 5, Super Mario World, Donkey Kong og Paper Mario: The Thousand Year Door. Dancing Stage: Mario Mix kommer også med fem ulike moduser, og for ekstra moro kan to spillere samarbeide ved hjelp av delt skjerm. Selvfølgelig blir det også mulig å konkurrere for å finne ut hvem som er best.

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen