Dansespill til Wii

Konami hevder at Dancing Stage: Hottest Party blir det mest dynamiske dansespillet til nå. Her holder det nemlig ikke å bevege beina som trommestikker på dansematten, du må nemlig bevege hendene også. Håndbevegelsene måles selvfølgelig av Wii-kontrolleren og nunchuken.

Dancing Stage: Hottest Party inneholder flere nye spilltyper designet for å teste danseegenskapene dine til det ytterste. Mest moro loves du om du slår deg sammen med en venn eller tre, og i den nye Friendly Synch-modusen må hver spiller gjøre de samme bevegelsene samtidig. Totalt kan opp til fire spillere danse sammen, til et bredt utvalg låter fra de fire siste tiårene.

Favorittmoduser som Free Play og Workout Mode kommer også tilbake, i nye og forbedrede versjoner som utnytter seg av Wii-kontrollene. Battle Mode har også blitt oppdatert, og i tillegg får vi en ny Support Mode, hvor spillerne må samarbeide. Ellers loves vi en rekke morsomme minispill.

Dancing Stage: Hottest Party skal lanseres senere i år, og kommer kun til Wii. For øyeblikket har ikke Konami bekreftet at spillet kommer til Europa, men med tanke på hvor glade vi er i festspill i vår del av verden, er det mer sannsynlig at det kommer enn at det ikke gjør det. Dancing Stage-serien er kjent som Dance Dance Revolution i andre verdensdeler.

Dancing Stage: Hottest Party

Wii
Slippdato: Ikke fastsatt
Sjanger: Festspill
Utvikler: Konami
Utgiver: Konami

Kommentarer (16)

Forsiden akkurat nå

Til toppen