Dark Messiah of Might & Magic

Dark Messiah of Might & Magic representerer en ny type actionspill, med intens nærkamp i førsteperson, rollespillelementer og en spennende fantasybasert verden. Spillet kjører på Valve sin Source-motor, noe som tillater avansert grafikk og flotte spesialeffekter. Spilleren kan blant annet utnytte seg av de dynamiske omgivelsene for å få fordeler i kamp mot fiendene.

Handlingen foregår i Ashan, en mørk og utilgivende verden med en blodig historie og en apokalyptisk profeti hengende over seg. Du får rollen som Sareth, en ung helt som har fått trening i magi og krigskunst. Målet ditt er å drepe Dark Messiah, som i følge profetiene vil ødelegge verden. Mellom deg og ham befinner det seg tolv enorme områder og horder av monstre og andre fiender.

I tillegg til enspillerkampanjen får vi en flerspillermodus hvor opp til 32 spillere kan kjempe mot hverandre i dynamiske onlinebaserte kampanjer. Underveis kan spillerne få erfaringspoeng og nytt utstyr, som kommer godt med i de senere slagene. Spillerne får velge mellom to fraksjoner, fem klasser og over 60 egenskaper. Utenom denne spilltypen får vi også klassisk "deathmatch" og "team deathmatch".

Dagens enspillerdemo er på enorme 1,4 GB, og inneholder et opplæringsbrett, samt det første brettet fra fullversjonen av spillet.

Eller fra en av følgende kilder:

Dark Messiah of Might & Magic slippes til PC i september.

Dark Messiah of Might & Magic

Windows
Slippdato: 27. oktober 2006
Sjanger: Action
Utvikler: Arkane Studios
Utgiver: Ubisoft Entertainment

Kommentarer (130)

Forsiden akkurat nå

Til toppen