Darkest of Days kommer til Europa

Darkest of Days kommer til Europa

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Darkest of Days ble utgitt i USA i september til PC og Xbox 360, og nå har den Berlin-baserte utgiveren TGC sikret seg rettighetene til å distribuere spillet i Europa. Den eksakte lanseringsdatoen er ennå ikke klar.

Historiske omgivelser

Darkest of Days er et førstepersons-skytespill hvor du inntar rollen som en tids-politi for å ta knekken på tidsreisende skurker som er ute etter å manipulere historien.

I løpet av spillet besøker du fem ulike tidsepoker, fra romertiden til andre verdenskrig.

Med tidsriktige omgivelser og våpen får du muligheten til å delta i historiske begivenheter som den amerikanske borgerkrigen og skyttergravskampene under den første verdenskrigen.

Spillet har en nyutviklet spillmotor som gjør det mulig å plassere et svært høyt antall fiender samtidig i store utendørsområder.

På tross av det originale konseptet mottok ikke Darkest of Days akkurat stående applaus etter den amerikanske lanseringen, med en foreløpig metacritic-sum på kun 53.

Om det likevel høres interessant ut, er det bare å holde utkikk etter lanseringsdatoen.

(Kilder: Pressemelding, metacritic.com)

Kommentarer (7)

Forsiden akkurat nå

Til toppen