JoWooD utvider sortimentet

Dårlige naboer til DS og Wii

JoWooD utvider sortimentet

Neighbours from Hell og The Guild kommer til Nintendos plattformer.

JoWooD har kunngjort at et par av deres populære PC-spill er i ferd med å få nye versjoner. Først ut er Neighbours from Hell, som kommer til DS og Wii i løpet av årets andre kvartal.

I Neighbours from Hell spiller du en slask som liker å plage livet av naboen sin. Du må snike deg rundt i huset hans og lage feller og hindringer, og målet er å gjøre naboen så sint som overhodet mulig. Her får du alle de gamle triksene, som egg i mikrobølgeovnen, tegnestifter i godstolen og blokkert toalett.

JoWooD mener at spillet vil nyte godt av det nyskapende kontrollsystemet på DS og Wii. PC-utgaven ble kontrollert omtrent som et klassisk pek-og-klikk-eventyr, så det er ikke vanskelig å se for seg hvordan kontrollsystemet på Nintendos konsoller kan fungere.

I tillegg til Neighbours from Hell, jobber JoWooD med en Nintendo-utgave av strategispillet The Guild. Dette spillet gir deg rollen som en middelalderborger, og målet er å få suksess både yrkesmessig og privat. PC-versjonen kunne nesten sammenlignes med en litt mer strategisk utgave av The Sims.

Det er ikke klart når The Guild kommer til DS og Wii.

Diskuter artikkelen i forumet

Forsiden akkurat nå

Til toppen