De livsfarlige teddyene vender tilbake

De livsfarlige teddyene vender tilbake

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

At spill får oppfølgere er på generell basis det stikk motsatte av overraskende. Men at de ikke akkurat superpopulære Wet og Naughty Bear begge vil få toere er hakket mer sjokkerende.

Det er Behaviour, som også stod for de første spillene i serien, som vil utvikle begge disse spillene for flere plattformer. I tillegg jobber utvikleren med Xbox Live Arcade-spillet Crash Course og multiplattformspillet Rango.

Behaviour skifter i forbindelse med de annonserte spillene navn på selskapet sitt tilbake til Artifical Mind and Movement, eller A2M.

Utviklerne har store ambisjoner med sine nye titler. Som Rémi Racine uttalte: – Vi vil alltid jobbe for å være den beste og mest solide, uavhengige spillutvikleren i bransjen. Forandringen i navn er ikke bare for å vende tilbake til det forrige navnet vårt, men er også en indikasjon på utviklingen til selskapet vårt.

Wet var et cinematisk actionspill som hadde mye til felles med spill som Stranglehold. Naughty Bear gikk ut på at man styrte en forbanna teddybjørn som skulle ta hevn på de andre teddybjørnene ved å denge livskiten ut av dem på ulike vis.

Les også: Anmeldelse: Naughty Bear
Les også: Brutal action i Wet
Les også: Hitman 5 lever ennå


(Kilde: CvG)

Naughty Bear

PS3
Slippdato: 30. juni 2010
Sjanger: Action
Utvikler: Artificial Mind & Movement
Utgiver: 505 Games

WET

X360
Slippdato: 18. september 2009
Sjanger: Action
Utvikler: Artificial Mind & Movement
Utgiver: Vivendi Universal Games

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen